Saniclas propune branduri de top pentru bai cu personalitate

Saniclas, distribuitorul oficial in Romania al unor branduri de top in domeniul mobilierului si accesoriilor pentru baie, propune clientilor un mod nou de abordare in achizitionarea obiectelor sanitare, plecand de la definirea conceputului de baie dorit.  Echipa Saniclas ofera apoi suport pentru a identifica produsele care pot compune acest concept intr-un tot unitar si elegant, potrivit personalitatii proprietarului.

Daca baia inseamna pentru cei mai multi romani  functionalitate, cu o grija minima in ceea ce priveste designul obiectelor sanitare alese, Saniclas doreste sa demonstreze ca poti crea frumos, eleganta si rafinament chiar si in aceasta incapere a locuintei, indiferent de spatiul disponibil.

In acest demers, Saniclas se bazeaza pe unele din cele mai renumite branduri in domeniu: Roca, Ideal Standard sau Villeroy &  Bosh pentru obiecte de portelan, Laufen, Roca sau Hansgrohe pentru baterii si seturi de dus, Artemis sau Ravak pentru cazi de baie, TECE, Geberit sau Viega pentru rezervoare incastrate, rigole si sifoane, iar lista se continua si cu alte nume importante din industrie: Bugantese, Radaway, SanSwiss, Wirquin, Aquaform sau E.C.A.

Produsele comercializate de Saniclas pot fi descoperite pe site-ul www.saniclas.ro unde categoriile bine structurate ofera o navigare usoara prin tipurile de produse disponibile, iar pentru fiecare produs in parte aveti la dispozitie imagini reprezetative, informatii tehnice, preturi si oferte speciale.

Saniclas merge mai departe si doreste sa ofere consumatorului roman nu doar posibilitatea de a cumpara,  ci si posibilitatea de a alege in cunostinta de cauza si a imbina perfect diferitele piese si accesorii astfel incat sa obtina  la designul interior propus.  Pentru asta, Saniclas pune la dispozitie idei de amenajare, consultanta, vizite pe santier pentru masuratori precise, iar acolo unde se doreste, chiar si montajul. 

Compania se bazeaza pe ambitia unei echipe tinere care a imprimat companiei un stil modern de abordare a fiecarui proiect de amenajare si a fiecarei solicitari in parte. Saniclas vede in fiecare client al companiei un prieten caruia doreste sa ii ofere cele mai bune sfaturi astfel incat sa reuseasca cu ajutorul unui buget optim sa transforme aspectul banal al unei bai intr-o imagine demna de o revista glossy de home design.

Saniclas a reunit in portofoliul sau marci de prestigiu care au investit in realizarea unor produse performante ce acorda importanta designului modern, functionalitatilor moderne si trendului actual. 

Doritorii sunt invitati sa viziteze site-ul companiei si pagina de promotii unde in aceasta perioada pot fi gasite produse cu reduceri de pana la 31%.

Powered by SEO monitor