Sanatate si frumusete la preturi accesibile, la clinica Hilmi Medical Center

Prevenirea este mai eficienta, mai simpla si mai ieftina decat tratamentul. Acest lucru este valabil atat pentru sanatate, cat si pentru frumusete, iar controalele de rutina, respectiv tratamentele faciale pot face minuni pe termen lung, oferindu-ne o viata mai lipsita de grji.



Din pacate, multe persoane neglijeaza puterea preventiei si merg la medic numai atunci cand este neaparata nevoie sau cand nu au de ales, ceea ce reprezinta un factor de risc important pentru starea generala a organismului. Cele mai frecvente motiv pentru care ne neglijam sanatatea sau frumusetea sunt lipsa de bani, respectiv lipsa de timp.



Preturile accesibile ale serviciilor medicale sunt, deci, o veste excelenta pentru cei mai multi dintre noi: in luna decembrie, Clinica Hilmi Medical Center ofera o serie de pachete promotionale de sarbatori, dedicate atat sanatatii, cat si frumusetii, indiferent de varsta.



Pentru frumusetea tenului, dermatologii recomanda peelingul chimic drept una dintre cele mai eficiente proceduri anti-aging. Un peeling chimic se efectueaza, in functie de cazul fiecarui pacient in parte, cu substante si concentratii diferite.



O sedinta de peeling chimic poate rezolva definitiv problema hiperpigmentarii, a semnelor lasate de acnee, a ridurilor fine si poate stimula productia naturala de colagen.



Un peeling chimic trebuie efectuat numai cu ajutorul unui medic dermatolog si se recomanda evitarea realizarii acestei proceduri la cabinete de cosmetica fara personal medical calificat.



Oferta promotionala dermato-cosmetica de la Hilmi Medical Center cuprinde o sedinta de peeling chimic dupa o evaluare atenta a medicului, cu 50% reducere, la doar 210 lei. Pentru o frumusete fara varsta, la Hilmi Medical Center exista si tratamentul inovativ bazat pe aur in stare coloidala, cu actiune tripla asupra pielii (detoxifiere, hidratare si lifting) la doar 138 RON.



Pachetele promotionale marca Hilmi se extind si asupra serviciilor medicale: in luna decembrie, pachetele care contin ecografie abdominala, transvaginala sau teste Papanicolau pot fi achizitionate cu o reducere de pana la 70%.



Ecografia abdominala reprezinta o modalitate sigura si eficienta pentru depistarea oricaror afectiuni ale ficatului, splinei, bilei sau colecistului. Ecografia trans-abdominala va scana uterul, ovarele, vezica urinara si prostata la barbati, identificand eventualele probleme ale organelor interne.



 La Hilmi Medical Center, o ecografie abdominala insotita de una trans-abdominala si o interpretare medicala se pot achizitiona impreuna in cadrul unui pachet promotional de numai 88 de lei, cu o reducere de 70% fata de pretul initial.



La Hilmi Medical Center se pot cumpara pachete promotionale pentru ginecologie: examinari ginecologice complete la 199 de lei sau testul Babes Papanicolau, ecografie si consultatie la 129 de lei, iar acestea sunt numai doua dintre ofertele Hilmi pentru luna decembrie.



Clinica Hilmi Medical Center este o clinica privata cu 10 cabinete medicale, care acopera o arie extinsa de specializari medicale: obstretica-ginecologie, dermatologie, dermato-cosmetica si anti-aging, ginecologie, medicina generala, endocrinologie si psihologie. Clinica Hilmi Medical Center dispune de laboratoare moderne de analize si de aparatura de ultima generatie, dar si de o echipa de medici profesionisti.



 



Powered by SEO monitor