Sanatate nonstop pentru animalele de companie Mobile Vet

Animalele de companie merita ingrijire 24/7, iar dumneavoastra meritati certitudinea celor mai bune servicii medicale – Mobile Vet se asigura ca totul merge ca pe roate.

Indiferent de cursul evenimentelor sociale, exista o necesitate reala a unui cabinet veterinar non stop in Bucuresti, o clinica pentru iubitii prieteni necuvantatori, care sa asigure o ingrijire profesionala intr-un timp cat mai scurt. Weekend-urile si sarbatorile nationale sunt, pentru Mobile Vet, zile ca toate celelalte, zile in care echipa se prezinta la locul de munca gata sa mai ajute un prieten imblanit.

Pentru ca transportul animalelor de companie poate fi dificil, uneori, avand in vedere ca nu toata lumea are automobil propriu, ca mijloacele de transport in comun sunt foarte aglomerate si ca taximetristii sunt capriciosi din acest punct de vedere, Mobile Vet pune la dispozitie si serviciul pet taxi. Pe langa acesta, ofera si servicii medicale precum consultatii si tratamente, internari,  interventii chirurgicale, ecografii, analize medicale veterinare cu rezultate rapide (maximum 10 minute), implantare microcip si eliberare pasaport UE, petshop, farmacie veterinara, vaccinari, deparazitari si livrarea de mancare pentru animale.

Fiind clinica veterinara non stop, Mobile Vet are nevoie si, deci, dispune de ambulanta veterinara, care este intotdeauna pregatita de drum pentru animalele ce nu se pot deplasa sau pentru urgentele veterinare. Ambulanta Mobile Vet asigura transportul in siguranta pentru animalele dumneavoastra, un grad inalt de igiena si promptitudinea echipajului de ingrijiri medicale.

Desigur, profesionalismul echipei Mobile Vet si aparatura medicala de ultima generatie nu pot lipsi, altfel nu ar putea fi asigurata cea mai buna calitate pentru serviciille veterinare si pentru produsele oferite de clinica. Astfel, personalul medical din ambulanta este specializat in situatii de urgenta, iar fiecare ambulanta Mobile Vet este dotata cu botnite si targa pentru imobilizarea pacientilor, trusa de prim ajutor completa pentru interventiile de urgenta, trusa de interventie pentru traumatisme, rampa si custi fixe pentru transport, echipament pentru tranchilizare de la distanta, suport pentru perfuzii, cutie frigorifica si crosa contentie cu eliberare rapida.

Pe langa ambulanta veterinara si serviciile veterinare, Mobile Vet se ocupa si de cosmetica si nutritia animalelor de companie (prin pet shop si serviciul de livrare de mancare de animale). In acest sens, personalul se ocupa de servicii de spalat si de frizerie canina sau felina, serviciile de cosmetica incluzand si vidarea glandelor perianale, curatarea urechilor si taierea unghiilor, daca este necesar sau la cererea clientului.

Urmariti activitatea Mobile Vet si prin retelele de socializare: Facebook, Twitter si Youtube!

Powered by SEO monitor