Sanatate in fiecare zi

P { margin-bottom: 0.08in; }A:link { }

 

Sanavita.ro este un magazin online de pe piata remediilor si produselor naturiste, cu o activitate de peste 4 ani in domeniu. Deviza lor care elogiaza natura pusa in slujba omului, este cel mai bine exprimata in cuvinte de catre Hipocrate ce spunea candva asa `Cel mai bun medic este natura`. Sanavita.ro va pune la dipozitie peste 1500 de produse naturiste (inclusiv cosmetice naturale) oferite de producatori romani si internationali (Child Life, Organika, Dacia Plant, Catalysis, Solaray, Jarrow Formulas Indian Herbal, Cosmetica Afrodita, Cosmopharm,Vitacare etc.).

Produsele prezente pe sanavita.ro ofera biodisponibilitate maxima - puritatea si acuratetea formulelor sunt garantate de renumele producatorilor, iar produsele sunt avizate in Romania, conform legislatiei in vigoare.
Gama de produse include formule complexe, vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale si o linie speciala de produse pentru copii.

Daca doriti sa recurgeti la produse naturiste atunci cand vine vorba de redarea si mentinerea sanatatii sexuale masculine, sanavita recomanda Spermotone (produs Indian Herbal). Acesta este recomandat in cazurile de scadere a libidoului si a vigorii sexuale. Un alt produs pe care Sanavita il recomanda celor care intampina problem digestive, la nivelul intestinelor este Parasite Cleanse care are efectele adjuvante urmatoare: antiparazitar, antifungic, antibacterian. Este detoxifiant, antiinflamator, echilibrand flora intestinala si imbunatatind digestia.

Pe langa produse naturiste medicinale, Sanavita.ro pune la dispozitie si o gama variata de cosmetice care au in compozitia lor substante naturale. Aceste produse nu contin parabeni si constituie un tratament de infrumusetare neinvaziv si potrivit oricarei varste.

Sanavita.ro vine in intampinarea clientului care nu dispune de foarte mult timp si a carui viata este agitata si aglomerata, facilitandu-i accesul la minunatiile naturii. Astfel, produsele vor fi livrate direct la domiciliu, prin curier rapid sau prin Posta Romana, oferindu-se transport gratuit pentru o comanda minima de 150 de RON.

Alege sa fii in comuniune cu natura si intelege rolul ei important in mentinerea sanatatii tale. Alege Sanavita.ro si pune sanatatea ta si a celor dragi pe primul lor.

 

Powered by SEOmonitor