SAI Carpatica AM lanseaza CreativCuBanii.ro – locul unde inveti cum sa faci bani!



SAI Carpatica AM a lansat platforma educationala CreativCuBanii.ro adresata tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele in domeniul investititional si sa invete cum sa faca bani. Lansarea coincide cu reorganizarea si optimizarea site-ului www.sai-carpatica.ro.

 

Platforma CreativCuBanii.ro este o initiativa a SAI Carpatica AM de a contribui la educatia financiar–investitionala a tuturor celor care isi doresc acest lucru. Cititorii vor gasi aici retete testate despre cum sa economiseasca si apoi sa investeasca, vor fi la curent cu oportunitatile de investitii din piata si se vor putea inspira din experintele altor investitori de success, care au ajuns sa dobandeasca libertate financiara. Intentia acestei platforme este sa contribuie la dezvoltarea autocontrolului financiar, dar si la dobandirea sigurantei financiare a cititorilor. Proiectul CreativCuBanii.ro face parte din strategia de comunicare on-line a companiei, alaturi de gestionarea conturilor de social media CreativCuBanii de pe Facebook si Twitter. Prin intermediul acestor platforme on-line cititorii se vor informa cu privire la ultimele stiri din zona financiara, vor primi sfaturi si solutii despre cum sa se dezvolte pe plan financiar si vor interactiona atat intre ei, cat si cu investitorii cu experienta de la SAI Carpatica AM pentru a obtine raspunsuri personalizate la intrebarile lor.

 

« Prin platforma CreativCuBanii ne propunem un dialog deschis intre specialistii in investitii si persoanele care doresc sa investeasca, dar din pacate nu stiu cum sa o faca. Dorim astfel sa contribuim la cresterea gradului de intelegere a modului in care functioneaza lumea fondurilor de investitii. Din nefericire, piata fondurilor de investitii din Romania, desi are un imens potential de dezvoltare, este inca o piata care sufera din cauza lipsei de informare a populatiei. Prin CreativCuBanii.ro vrem ca oamenii sa afle ca exista si alte solutii prin care pot sa isi sporeasca veniturile, usor de accesat si sa ii facem constienti de faptul ca bunastarea lor financiara sta in propriile maiini» afirma Alexandra Neamtu, Director General al SAI Carpatica AM.

 

O data cu lansarea platformei CreativCuBanii.ro site-ul companiei, www.sai-carpatica.ro, a fost reorganizat si imbunatatit pentru a facilita navigarea pentru investitorii existenti, dar in acelasi timp pentru a veni in sprijinul potentialilor investitori care doresc sa se documenteze in legatura cu fondurile de investitie administrate de companie. In plus, a fost pusa in valoare pagina de Facebook SAI Carpatica Asset Management pentru a fi in permanenta interactiune cu publicul tinta. Noua versiune a site-ului confirma si intareste promisiunea SAI Carpatica AM de a fi o companie transparenta si deschisa fata de clientii sai, dar si cu cei interesati de aceasta piata.

 

 

SAI Carpatica AM este societatea de administrare a investitiilor din cadrul Grupului Financiar Carpatica. A luat fiinta in anul 2008 si are in prezent in administrare 2 fonduri de investitii: Carpatica Global si Carpatica Stock, un pachet financiar dezvoltat impreuna cu Banca Comerciala Carpatica - Pachetul Financiar Mixt si un Programul prestabilit de subscrieri, dedicat celor care vor sa dobandeasca disciplina financiara. In luna mai a acestui an, in cadrul Galei Finmedia 2011, FDI Carpatica Stock si FDI Carpatica Global au fost premiate pentru performantele obtinute in anul 2010, la categoria fondurilor diversificate de investitii din Romania, dintr-un numar de aproximativ 30 de fonduri.

 

Date de contact

SAI Carpatica Asset Management

Str. Dorului, nr. 20, et. 4, ap. 25

550352, Sibiu, Romania

Tel: +40 369 430 532; Fax: +40 369 430 533

E-mail: office@sai-carpatica.ro

Web: www.sai-carpatica.ro

 

sai carpatica creativ cu banii fonduri de investitii educatie financiara platforma educationala