S-a lansat www.ofertesupertari.ro

 

Bucuresti, 29 martie 2011. Top Services Ind.  va lansa in aprilie www.ofertesupertari.ro, un site care promite sa aduca un suflu nou in zona portalurilor de tip cumparaturi colective. Ofertele speciale se adreseaza clientilor din Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov, si nu numai.

Amatorii de reduceri pot descoperi in cadrul site-ului atat oferte pentru servicii cat si produse: restaurante, saloane de cosmetica si centre spa, sali fitenss, saloane de bronzat, clinici medicale sau sedinte cu specialisti in sporturi de agrement. Reducerile estimate merg pana la 95% din valoarea de piata a produselor si serviciilor.

 

“Am lansat ofertesupertari.ro in contextul general al pietei de discount-uri online. Incercam sa aducem aici atat servicii cat si produse de o calitate superioara, care sa stimuleze atat increderea viitorilor clienti, cat si interesul de a recomanda mai departe experientele sau produsele deja testate. Pentru lansare am pregatit si o campanie cu premii si o componenta de promovare in social media ”, a declarat Valentin Stefan, creatorul site-ului ofertesupertari.ro. Inscrierea este simpla, in doar cativa pasi, prin accesarea paginii http://www.facebook.com/ofertesupertari.ro Participantii la tombola de saptamana aceasta au sansa sa castige o camera video Kodak Zx1 Black.

 

 

Date de contact Sc Top Services Ind. Srl

                          Valentin Stefan 0722.123.921

                          contact@ofertesupertari.ro

 

Sc Top Services Ind Srl este o societate activa in piata online inca din 2004. Activitatea societatii s-a axat pe vanzare online de produse, in special aparate de aer conditionat, cu o dezvoltare ulterioara catre domeniul electrocasnicelor.

oferta discount promotie sport