S-a lansat bodybebe, brandul romanesc de haine cu personalitate pentru copilasi cu imaginatie



Sa devii parinte este o experienta extraordinara, care iti schimba viata. Odata parinte, iti doresti tot ce e mai bun pentru copilul tau si faci tot ce-ti sta in putinta ca sa-i pui la dispozitie ceea ce are nevoie pentru a creste armonios si pentru a-si dezvolta atuurile care ii contureaza personalitatea si il vor face un invingator cand va fi mare.

Dar ce te faci, insa, cand nu gasesti ceea ce cauti? Mara si Avi sunt prieteni si au copii. Ei au descoperit un numitor comun in discutiile pe care le purtau: hainele cu care erau nevoiti sa-si imbrace bebelusii. Si cum “roz pentru fetite si albastru pentru baietei” este o constrangere pe  care cei doi parinti cool nu au fost dispusi s-o accepte, au creat bodybebe.ro, magazinul on-line ce propune pentru inceput cinci colectii de hainute la preturi “parintesti”, asa cum nu veti gasi in alta parte: Rebel Tatoo, His & Hers, Pop Heart, Lullaby si Color Splash.

Create pentru copilasi intre 0 si 36 de luni, hainele bodybebe sunt vesele, colorate si croite pentru a contura personalitati si a stimula imaginatia: diverse modele de body-uri (maieu, cu maneca scurta, cu maneca lunga), costumase, pantaloni (cu si fara laba piciorului), caciulite si tricouri (cu maneca lunga sau cu maneca scurta).

Cei doi prieteni care stau in spatele brandului bodybebe au copii, astfel incat experienta lor a fost esentiala cand s-au stabilit detaliile, care pot parea insignifiante la prima vedere, insa nu pentru un parinte:

·       s-a folosit numai bumbac 100%, de cea mai buna calitate, foarte moale si placut la atingere, dar totodata dens si plin. Materialul e comod pentru copil, nici prea gros, nici prea subtire si nu are nevoie neaparat de calcare dupa spalare

·       imprimeurile sunt executate exclusiv cu vopsea textila certificata UE, importata din Italia

·       hainele bodybebe rezista la un numar foarte mare de spalari (cu conditia sa se respecte restrictia de maximum 40 de grade Celsius)

·       cusaturile sunt moi, nu zgarie si nu creeaza niciun fel de disconfort bebelusului

·       etichetele nu sunt cusute, ci sunt printate direct pe tesatura articolului ca sa nu incomodeze deloc

·       pentru ca materialul sa nu cedeze, s-au folosit numai capse mari si solide, care rezista la socuri repetate, iar elasticul folosit este rezistent si confortabil