Rujuri mate clasice vs rujuri mate lichide - pe care le preferi?

Rujurile lichide mate au devenit incredibil de populare in ultimii ani! Si nici nu credem ca se vor demoda prea curand. Dar, sa uitam de traditionalele rujuri mate? Au reusit variantele lichide sa le aduca pe cele clasice intr-un con de umbra? Am pregatit pentru tine tot ceea ce trebuie sa stii despre aceste produse cosmetice minune. Este decizia ta care dintre acestea se regasesc in trusa ta de machiaje.   

Pigmentare  

Printre motivele pentru care rujurile mate sunt atat de indragite in intreaga lume se afla si culoarea lor incredibil de pigmentata. Indiferent ca vorbim de variantele clasice sau de cele lichide, nu poti sa contesti, buzele tale sunt ,,invadate" de nuante care nu trec niciodate neobservate.  

Conturul buzelor  

Daca ar fi sa subliniem o diferenta intre cele doua variante, in cazul rujurilor lichide mate poti sa spui ,,la revedere" creioanelor de buze. Spre deosebire de acestea, rujurile mate clasice au nevoie de un extra contur pentru un machiaj al buzelor perfect definit. Dar, pana la urma, cine isi doreste sa aiba intotdeauna acelasi tip de look? Ne place diversitatea, asa ca ambele tipuri de finish trebuie incercate.   

Foarte rezistente  

Ambele tipuri de rujuri mate sunt cunoscute pentru rezistenta lor incredibil de mare. Daca iti doresti sa ai buze perfecte pe toata durata zilei, stii ce produse cosmetice sa folosesti. Totusi, exista o diferenta intre cele doua formule. Rujurile mate de tip baton necesita o atentie mult mai mare decat cele lichide. Probabil ai observat si tu ca, odata ce le-ai aplicat, rujurile lichide mate par sa nu vrea sa-ti mai paraseasca buzele. De aceea, demachierea poate fi un proces destul de anevoios. Spre deosebire de rujurile mate clasice, acestea se indeparteaza mai greu.   

Aplicarea  

Din acest punct de vedere, parerile sunt impartite. Depinde de tine daca iti este mai comod sa aplici rujurile mate clasice sau sa folosesti pensula cu care sunt prevazute rujurile lichide mate. Insa, daca esti pasionata de machiaj, sigur te vei ambitiona si vei invata sa manevrezi cu maestrie ambele variante. In fond, trebuie sa ai in trusa de produse cosmetice cat mai multe nuante si texturi, iar modul lor de aplicare nu te va impiedica sa folosesti rujurile pe care le iubesti. Si in cazul machiajului, repetitia este mama invataturii. Exerseaza si ti se va parea ,,floare la ureche" sa iti aplici pe buze rujurile preferate.   

In ceea ce priveste ,,batalia" dintre rujurile mate clasice si rujurile lichide mate, tu esti singura care isi poate alege castigatorul. Noi nu ne putem abtine, asa ca trebuie sa le avem pe ambele in trusa de machiaje. Incearca rujurile mate de la Melkior. Gama lor de produse cosmetice cuprinde ambele tipuri de rujuri mate, iar paleta de nuante este superba! Sigur vei gasi cateva nuante de care te vei indragosti de la prima vedere.         

rujuri mate rujuri lichide mate Melkior produse cosmetice machiaj