Jucariile, prietenii copilariei



. Cand copilul tau isi alege jucaria preferata, el isi alege de fapt prietenul  cu care o sa porneasca intr-o adevarata poveste de joaca imaginara. Din acest motiv este important ca parintii sa contribuie la alegerea jucariei preferate a copilului, fiind atenti ca aceasta sa fie nu numai o jucarie amuzanta ci si una din care copilul lor sa deprinda anumite aptitudini.

 O masuta cu unelte mecanice, o tableta pentru desenat sau un cub cu forme de potrivit  pot fii pentru copii asemenea jucarii educative.

 

Jucariile educative sunt preferabile datorita faptului ca parintele poate monitoriza activitatea si evolutia propriului copil stiind astfel ce jucarie i se potriveste cel mai bine celui mic. Inca din momentul in care copilul prefera un anumit gen de jucariii parintele poate observa daca detine talent pentru latura artistica incercand apoi sa-i achizitioneze jucarii care sa-l ajute sa-si dezvolte aceasta latura.

Jucariile muzicale sunt un bun exemplu in acest sens, stiut fiind faptul ca sunetele produse de instrumente sunt o adevarata atractie pentru toti copii.  Orga cu melodii, pianul care reproduce sunetele animalelor sau chitara nu vor fi niciodata refuzate ci vor avea un succes imens in lumea celor mici deoarece fiecare sunet nou va starni curiozitatea si atentia micutului, jucaria muzicala ramanand mult timp in atentia acestuia.

  Gama de jucarii copii din oferta noastra va permite intotdeauna micutului dumneavoastra sa isi aleaga atat un prieten de joaca cat si unul cu ajutorul caruia isi va dezvolta primele deprinderi ale copilariei.

jucarii copii 1 an jucarii bebe jucarii pt copii jucarii ieftine jucarii