O Zi Minunata Pentru Cei Mici - Botez Sibiu, Restaurant Bliss



Crestinarea pruncului sau botezul, este o traditie la romani. In prezent botezul a devenit un eveniment sarbatorit de familie si prieteni cu mare fast. De cele mai multe ori un botez implica inchirierea uneli locatii, mancare, muzica si voie buna.

Pe piata sibiana exista o varietate mare de locatii pentru botez Sibiu. Parintii aleg sa sarbatoareasca crestinarea pruncului de cele mai multe ori in restaurant. Aceasta varianta ii scuteste de grijile organizarii. Ei trebuie doar sa stabileasca un meniu pentru un anumit numar de persoane. Personalul restaurantului se ocupa de aranjarea salii, de muzica si de tot ceea ce este necesar.

De asemenea petrecerea botezului poate fi organizata daca anotimpul va permite in curtea sau in gradina casei dumneavoastra sau a unui restaurant. Daca va decideti asupra curtii sau gradinii dumneavoastra, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de sfatul unor specialisti. Cel mai potrivit ar fi sa ii lasati pe ei sa se ocupe de tot, astfel nu veti avea suprize in ziua petrecerii.

Daca aveti un buget care nu va permite angajarea unor specialisti, ceea ce puteti sa faceti este sa va amenajati dumneavoastra curtea sau gradina si sa apelati la serviciile unei firme de catering care nu sunt foarte costisitoare. Firma va va livra mancarea la domiciliu la ora stabilita de dumneavoastra.


Unul dintre restaurante Sibiu, potrivit pentru un astfel de eveniment este restaurantul Bliss situat pe Calea Turnisorului nr 116. Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri, dar sala poate fi amenajata pentru un grup de persoane mai mic.  Restaurantul este unul dintre cele mai frumoase. si-a deschis portile in anul 2010 si a reusit in scurt timp sa atraga foarte multi clienti.

Sloganul restaurantul “ Cand esti aici esti in familie” demonstreaza interesul personalului pentru ca toti clientii sai sa se simta minunat. Experienta personalului in cazul acestor evenimente este cea care isi spune cuvantul.

Exista o varietate de restaurante pentru organizare botez Sibiu printre care Restaurantul Butoiul de Aur, Grand Plaza, Restaurant Rubin, Restaurant Sfera, Restaurant Acropolis, etc.

Nu trebuie sa va faceti grija in gasirea unei locatii perfecte pentru o petrecere de botez. Stabiliti din timp data botezului, adresati-va unor specialisti si vizitati mai multe restaurante pentru a alege ceea ce va place.

Organizarea unui botez Sibiu, poate crea motive de stres pentru parinti, de aceea este bine sa apelati la serviciile si sdfaturile  unor specialisti.

Botezul este un moment important atta in viata unui copil cat si in viata parintilor. Toate detaliile sunt importante.


botez Sibiu restaurante Sibiu