PlanificaNeprevazutul.ro iti ofera informatii importante despre contraceptie

Stii absolut totul despre cum sa te protejezi de o sarcina nedorite sau de infectiile cu transmitere sexuala? Sunt atat de multe de invatat, incat cu greu putem spune ca am aflat totul despre cum sa folosim corect metodele de contraceptie moderne. In plus, exista o multime de mituri care ne fac mai mult rau decat bine. De aceea, este recomandat sa petreci cateva minute pe platforma PlanificaNeprevazutul.ro unde poti afla tot ce nu stiai despre, contraceptia orala de lunga durata, contraceptia de urgenta (pilula de a doua zi), bolile cu transmitere sexuala si despre ce inseamna o viata sexuala sanatoasa.



Stiai, de exemplu, ca pilula de a doua zi te poate ajuta sa eviti sarcina daca o folosesti in maximum 72 de ore dupa un contact sexual neprotejat? Sau ca este cea mai eficienta daca o folosesti in primele 24 de ore? Pilula actioneaza prin inhibarea sau amanarea ovulatiei, impiedicand fecundarea si aparitia sarcinii si este disponibila in farmacii, fara reteta de la medic. Este o metoda eficienta de protectie atunci cand prezervativul a alunecat sau s-a rupt, femeia a uitat sa ia doua sau mai multe pilule contraceptive, steriletul a fost expulzat inaintea sau pe durata contactului sexual sau femeia a folosit medicamente care ar fi putut reduce eficienta anticonceptionalelor. Poti afla mai multe despre aceasta metoda contraceptiva de urgenta pe platforma online sau poti sa trimiti intrebarile tale pe adresa doctorul@planificaneprevazutul.ro ca sa obtii raspunsuri private la orice intrebare legata de viata sexuala. Poti discuta astfel lucruri pe care nu le poti aborda, poate, nici cu prietenii apropiati.



Cat de multe stii despre anticonceptionale? Stiai ca acestea pot fi eficiente in 99,7% din cazuri daca sunt folosite conform indicatiilor din prospect ? Sau ca inceperea foliei de anticonceptionale din prima zi de menstruatie asigura protectie imediata, dar daca prima pilula este luata in alta zi a ciclului menstrual, atunci este bine sa folosesti metode contraceptive suplimentare in primele 7 zile de administrare? Lipsa unor astfel de informatii te poate face sa actionezi in mod gresit, crezand ca esti complet protejata.



Investeste cateva minute pentru a citi informatiile de pe PlanificaNeprevazutul.ro sau pentru a viziona unul din webinariile disponibile online, in care se detaliaza multe aspecte ale unei vieti sexuale sanatoase. Protejeaza-te de evenimente neplanificate si ai grija de sanatatea ta si a partenerului tau!



Powered by SEO monitor