Royal Tropical Party 11 iunie



Bucuresti, 8 iunie, 2010 – Pe 11 iunie The Brick Lounge & Cuisine ofera pasapoarte catre insula Hawaii. Veti pasi pe un taram hawaiian vineri seara impreuna cu Trupa KeAloha care aduce spiritul petrecerii si briza tropicala a distractiei.

 

La The Brick Beyond Lounge & Cuisine va veti bucura vineri de un spectacol de dansuri exotice tropicale: graÅ£ioasele „hula” hawaiiene, vibrantele tobe tahitiene ÅŸi dansurile electrizante cu focul (fire-poi din Insula Maori). Unduirile exotice ale dansatoarelor va vor incanta privirile, iar petrecerea va fi perfect asezonata cu multe cocktailuri specifice zonei in care veti calatori: Pina Colada, Blue Hawaii, Tai Martini si Tropical Cocktail.

 

Petrecerea se va tine langa piscina iluminata, pe terasa The Brick, unde de asemenea, va puteti descalta si merge pe iarba verde din gradina localului. In momentul in care soarele va apune, noi vom da startul la distractie!

 

Si pentru ca v-am obisnuit sa facem lucrurile ca la carte, veti primi inca de la intrare ghirlande superbe cu care vi se vor face fotografii instantanee.  A doua zi le puteti arata prietenilor mini vacanta din Hawaii.

 

 Preparatele delicioase oferite in regim bufet sunt specifice zonei tropicale si sezonului cald. Tariful este 29 euro de persoana, fiind incluse alaturi de cocktailuri si vinul rosu si cel alb. Rezervarile se pot face la telefon: 0722.644.815 sau via email, rezervari@thebrick.ro, iar la cerere, se poate pune la dispozitie transportul pentru cei din capitala.

 

The Brick Restaurant & Lounge este situat in Paradisul Verde din Corbeanca,  fiind inspirat de atmosfera buddha bar si clasicul pub englezesc. La 30 de minute de Bucuresti regasiti un paradis: piscina, gradina, terasa, restaurant si lounge. Rafinamentul si eleganta restaurantului constituie locul perfect atat pentru intalnirile cu prietenii, cat si cele business. The Brick Restaurant & Lounge este deschis tuturor persoanelor ce apreciaza calitatea si valoarea lucrurilor deosebite!

petrecere concert restaurantt Corbeanca lounge