Royal Canin Romania lanseaza doua produse noi, create special pentru rasele Beagle si Bichon Frise

Royal Canin Romania, importator de hrana pentru animale, isi completeaza gama cu doua solutii nutritionale inovatoare, destinate raselor Beagle si Bichon Frise. Astfel, Royal Canin isi largeste portofoliul de produse adresate cainilor de rasa. Lansarea este comunicata catre consumatori prin intermediul concursurilor pe Facebook, dar si prin evenimente dedicate celor doua comunitati (proprietarii celor doua rase).

Cainele din rasa Beagle este sociabil, inteligent si cu un simt al mirosului fantastic. Originile sale pornesc inca din Grecia Antica, iar popularitatea sa a crescut considerabil in perioada anilor 1830, cand lorzii englezi l-au adoptat ca si caine de vanatoare. in zilele noastre, este cel mai adesea un animal de companie, prietenos cu copii, energic si jucaus. Deoarece are niste caracteristici aparte, aceasta rasa are nevoie de o hrana adaptata, care sa satisfaca cerintele nutritionale specifice.



 



Predispozitia catre cresterea in greutate. Pentru a combate efectele apetitului crescut al rasei Beagle, Royal Canin a creat o crocheta cu un nivel caloric redus, alaturi de o cantitate crescuta de fibre ce induc senzatia de satietate.

Articulatii intens solicitate. Fiind un caine activ, este important ca hrana sa sa includa acizi grasi esentiali, cu functie antiinflamatorie.

Ingerarea hranei rapid si nemestecata. Reducerea vitezei de ingerare a hranei pe care o consuma un Beagle pofticios s-a realizat prin dezvoltarea unei crochete ce incurajeaza masticatia.







Hrana Royal Canin Beagle Adult este disponibila in ambalaj de 3 kg.



Cainele din rasa Bichon Frise are toate calitatile companionului perfect. Este vivace, inteligent si foarte atasat de proprietar. Roba ca de catifea, buclata si plina de volum este cel mai de pret atu al sau. Deoarece sunt foarte indragiti de proprietarii lor, Royal Canin a creat pentru cainii Bichon Frise o solutie nutritionala special adaptata sensibilitatilor acestei rase, pentru a-i mentine sanatosi timp indelungat.



Blana alba, ce necesita ingrijire speciala si creste intr-un ritm rapid. De aceea, dieta sa trebuie sa includa un continut ridicat de proteine de calitate, alaturi de nutrimente precum acizii grasi EPA-DHA, Omega 3, Vitamina A si uleiuri cu continut ridicat de Omega 6.

Sensibilitatea aparatului urinar. O hrana cu un continut controlat de minerale reduce riscul formarii pietrelor in interiorul vezicii urinare.

Riscul de crestere in greutate datorat stilului de viata. Hrana Bichon Frise Adult are un continut redus de grasimi.



In plus, crocheta este special adaptata pentru forma si dimensiunea maxilarului, iar aportul de chelatori de calciu ajuta la prevenirea depunerilor de tartru. Produsul Royal Canin Bichon Frise Adult se gaseste in ambalaj de 500 g si 1.5 kg.

Noile produse Royal Canin se gasesc la retailerii specializati, in pet shop-uri, farmacii si clinici veterinare, incepand cu data de 9 septembrie.

Royal Canin este unul din cei mai mari producatori de hrana pentru animale din lume. Misiunea Royal Canin este sa ofere prin Nutritia Sanatoasa un raspuns cat mai adaptat nevoilor specifice ale cainilor si pisicilor. Pentru aceasta, se bazeaza pe cunostintele stiintifice si pe experienta dobandite prin colaborarea cu crescatorii si profesionistii din domeniu. Mai multe detalii gasiti la portalul de stiri si comunicate de presa gratuite Pr Total, site dedicat companiilor.