Dedicare totala catre animalele de companie – pentruanimale.ro

Numele site-ului este si cartea noastra de vizita: ne recomanda grija pe care o purtam animalelor de companie si atentia oferita clientilor nostri si prietenilor lor necuvantatori.

pentruanimale.ro pune accentul pe servicii de calitate, pe o buna relationare cu fiecare client si pe buna starea animalelor dumneavoastra de companie. Catalogul magazinului va pune la dispozitie o gama larga de produse pentru diferite specii de animale de companie (caini, pisici, pasari, rozatoare, pesti, reptile), astfel incat sa fie satisfacuta orice solicitare.
Standardele de calitate stabilite inca de la incepului activitatii site-ului sunt indeplinite de toate produsele existente in catalogul nostru, de la hrana economica la hrana pentru caini superpremium, medicamente si accesorii pentru animale.
Suntem la curent cu toate noutatile ce privesc ingrijirea animalelor de companie, precum si cu recomandarile uzuale ale medicilor veterinari, iar printre acestea se numara hrana fara cereale, aceasta fiind dintre cele mai sanatoase alimente pentru cel mai bun prieten al omului. Estetica si custile sau gentile de transport nu sunt un lucru strain, produsele din acest sector fiind, de asemenea, dintre cele mai variate: pentru toate gusturile si toate buzunarele.
pentruanimale.ro va pune la dispozitie non stop serviciul de relatii cu clientii, deschis atat pentru preluarea de comenzi, cat si pentru consultanta gratuita. In ce priveste livrarea la domiciliu, efectuam transportul comenzii in cel mai scurt timp cu putinta: maximum 24 de ore pentru comenzile locale, respectiv 48 de ore pentru comenzile nationale. In plus, pentruanimale.ro este singurul magazin online care ofera consultanta nutritionala peresonalizata pentru animalele dumneavoastră de companie.
Succesul site-ului pentruanimale.ro este atestat prin durabilitate, prin premii obtinute de-a lungul timpului si prin parteneriate de durata si proiecte caritabile. Prin urmare, va puteti alatura clientilor si partenerilor nostri cu increderea ca serviciile noastre va vor multumi.

Despre Your Stuff
Your Stuff este o companie romaneasca cu capital privat si activeaza in industria comertului electronic avand rolul de detinator si operator logistic al mai multor magazine online. Din punctul de vedere al cifrei de afaceri, Your Stuff este de trei ani in fruntea clasamentului pe piata online de produse pentru animale, fiind si cel mai vechi pet shop online romanesc.

Despre pentruanimale.ro
pentruanimale.ro are in spate o experienta de 7 ani in domeniu, iar in anul 2011 site-ul a fost preluat de YourStuff. Anul trecut, dupa castigarea premiului pentru cel mai buna magazin online la Gala premiilor e-Commerce, pentruanimale.ro a intrat in programul TRUSTED si face parte din cele 107 magazine online certificate in Romania pentru respectarea legislatiei in vigoare, a bunelor practici in comertul electronic si a unui set riguros de norme impuse de compania TRUSTED, toate site-urile atestate fiind evaluate periodic.

Powered by Seo Monitor