RomanticDate lupta impotriva singuratatii

Din aceasta vara, locuitorii celibatari ai Romaniei isi pot gasi mai usor jumatatea.  Servicul de dating RomanticDate a fost lansat pentru nevoia de socializare si de afectiune umana, exprimat in viata reala si nu prin intermediul unui calculator.

RomanticDate este un serviciu anti-singuratate, care isi propune sa transforme intalnirile virtuale in momente reale, petrecute cu persoane ce poseda aceleasi valori morale , pasiuni si principii de viata.

Oamenii isi doresc  o viata de cuplu armonioasa, indiferent de varsta, etnie sau orientare sexuala. RomanticDate a aparut pentru a raspunde acestei dorinte printr-un program simplu, in cativa pasi, de la inscriere pe site la analiza psihlogica de compatibilitate si pana la intalnirea propriu-zisa.

Mai multe studii arata ca oamenii care se afla intr-o relatie traiesc mai mult si sunt mai fericiti. Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) a aratat ca acestia prezinta mai putine riscuri in ceea ce priveste fumatul si bautul exagerat, au mai rar dureri de cap si mai putine probleme psihologice decat persoanele celibatare.

Serviciul de dating RomanticDate organizeaza intalnirea dupa preferintele clientului si pastreaza contactul cu acesta pe toata durata procesului de selectie. In acest fel, persoanele care apeleaza la RomanticDate vor sti dinainte cu cine se vor intalni, precum si locatia intalnirii.

serviciu dating dating offline intalnire romantica