Romanii au liber la taxele de aeroport in Grecia

Grecia traverseazã cel mai bun sezon turistic din ultimii cinci ani, iar tendința de creștere a prețurilor la vacanțele estivale din bãtrâna Elada este evidentã. Unii dintre cei mai mari turoperatori din România au prevãzut ”bumul turistic elen” și au luat un numãr mare de camere în garanție încã din a douã parte a anului trecut. Acum, ei își permit sã ofere turiștilor oferte imbatabile.



În luna iulie a anului 2013, agenția Mareea a atins cifra de 100.000 de turiști care și-au petrecut vacanțele în Grecia prin intermediul sãu. „Dupã 15 ani de activitate simțim nevoia sã venim în întâmpinarea celor care an de an ne-au acordat încrederea lor în mod constant“ ne-a declarat Marius Usturoiu, manager general Mareea. „Știm cã e un an greu pentru români și cã în Grecia sunt acum prețuri ridicate la serviciile turistice. Dar contractele realizate încã de anul trecut ne permit sã venim cu un produs mai ieftin, care sã ajute turistul român sã ajungã mai ușor cu una dintre cursele charter cu avionul în Creta, Rhodos, Kos și Corfu. Oferta noastrã se adreseazã atât cumpãrãtorilor direcți, cât și celor care cumpãrã de la cele peste 1.000 de agenții revânzatoare care colaboreazã cu Mareea în toate orașele importante din România.“



Prin ofertele speciale de la Mareea, turiști pot beneficia de taxe de aeroport gratuite și reduceri de pânã la 280 euro pe camerã la charterele pe Grecia.



Agenția este specializatã atât pe destinații externe, cât și pe destinații interne. Din prima categorie menționam destinații precum: Grecia, Spania, Croația, Bulgaria, Ungaria, Italia, Austria, în care opereazã curse charter cu avionul și autocarul, pe toatã perioada sezonului de varã. Mareea deține și prima poziție pe vacanțele interne, fiind principalul touroperator pentru litoralul românesc.



Anul trecut au beneficiat de serviciile sale aproximativ 100.000 de turiști. Totodatã Mareea anunțã cã în 2013 nu mai puțin de 140000 de turiști vor apela la serviciile companiei pentru a-și petrece vacanța pe litoralul românesc. Ceea ce înseamnã o creștere de 40% pe acest segment de piațã.

agentia Mareea taxe aeroport Grecia Marius Usturoiu oferte speciale Mareea taxe aeroport gratuite