Plãtește unul, merge toatã gașca în Lefkada!

Europa Travel a inițiat o campanie unicã pe piața româneascã de turism, special gânditã pentru a-și rãsplãti turiștii fideli! Tot ce trebuie sã faci este sã trimiți la concurs@europatravel.ro în perioada 1-7 aprilie codul 0104P, numele complet și numãrul de telefon. Castigãtorul va fi ales prin tragere la sorți, pe 8 aprilie, iar dacã ești tu acela trebuie sã cumperi un sejur pe insula Lefkada și poți sã iei cu tine în vacanțã 29 de prieteni!



Premiul include 6 nopți de cazare la Hotelul Paradise Inn 3* din Lygia, cu mic dejun și transport cu autocarul, în perioada 14.05 - 22.05.



Europa Travel nu contenește sã ne surprindã cu campaniile de fidelizare a turiștilor sãi. În luna martie a acestui an, turoperatorul low-cost a lansat în exclusivitate Grecia Low-Cost prin Europa Travel, program prin care le oferã cãlãtorilor români o gamã completã de destinații din vechea Eladã, pe cursele charter cu avionul sau autocarul, la prețuri imbatabile! Specializatã pe vacanțe low-cost, Europa Travel și-a diversificat permanent paleta de destinații, mizând și în aceastã varã pe Grecia, favorita publicului român. Cu cele câteva mii de camere în garanție, și-a consolidat poziția de top în ceea ce privește cursele charter cu autocarul, în prezent operând aproximativ 20 de destinații.



În momentul de fațã, campania Plãtește unul, merge toatã gașca! reprezintã senzația începutului de sezon estival. „Campania noastrã a demarat pe 1 aprilie, dar nu este o pãcãlealã! Este o idee mai veche sugeratã de un coleg din industrie care ar fi vrut sã plãteascã unul și sã meargã toți vecinii de pe stradã. Tinând cont însã cã majoritatea turiștilor noștri stau la bloc, ne-am limitat la cercul lor de prieteni. Primele reacții ne-au depãșit așteptãrile, așa cã probabil vom repeta campania și cu ocazia Paștelui”, a declarat Diana Munteanu, Marketing Manager Europa Travel.



Aproximativ 30.000 de turiști cãlãtoresc anual împreunã cu Europa Travel, înțelegând cã low-cost nu înseamnã standarde reduse, ci înseamnã un produs ”smart”, de tipul celui mai bun raport calitate/preț.



Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.



 



de Mãdãlina Isar

Campanie Europa Travel concurs turoperator low-cost Plateste unul Merge Toata gasca