Revista medicala Cafeneaua sufletelor si Pikaso Events, parteneri media „Long Life expo”

Revista medicala Cafeneaua sufletelor si Pikaso Events invita pe toti cei interesati de o viata si o alimentatie sanatoasa la evenimentul LONG LIFE expo. Evenimentul va avea loc in perioada 21- 24 noiembrie, si se va desfasura in Pasajul Universitatii.

De ce sa veniti la LONG LIFE expo? Pentru ca este foarte important sa stim cum sa ne mentinem sanatatea in ritmul zilelor noastre. Cu totii stim ca TREBUIE sa consumam produse sanatoase, naturale, sa evitam mancarurile grase si sa mancam legume si fructe, sa facem sport, sa consumam minim doi litri de apa pe zi, sa nu fumam, sa ne facem analizele, sa avem asigurari de sanatate, sa avem un regim de viata echilibrat.

De aceea, evenimentul LONG LIFE expo isi propune sa informeze vizitatorii despre ce inseamna alimentatia corecta si sanatoasa, despre ofertele centrelor de sanatate, sport si yoga, ofertele clinicilor medicale, ale companiilor farmaceutice si chiar despre ofertele de rechizite ergonomice pentru copii nostri, pentru a fi in forma perfecta in fiecare zi, pentru a fi sanatosi si frumosi!

 

Nu uitati! Pikaso Events si revista medicala Cafeneaua sufletelor va da intalnire in Pasajul Universitatii,  in perioada 21 – 24 noiembrie 2011. Program de vizitare: zilnic, intre orele 11:00 – 19:00.

Va asteptam sa celebram Sanatatea !!

cafeneaua sufletelor pikaso events long life