Reteaua SingleBell sarbatoreste doi ani de activitate pe piata de dating offline



Dupa petrecerea record, pentru Romania, din data de 17 decembrie 2011, la care au participat 160 de persoane singure, SingleBell lanseaza cea de-a doua petrecere de mari proportii, cu ocazia Dragobetelui si a implinirii a 2 ani de la inceperea activitatii: Cupid Party.

Daca la speed dating componenta principala este cea de dating, la petreceri, toti cei singuri au ocazia sa cunoasca multa lume, sa-si extinda cercul de cunostinte, sa socializeze, sa se distreze si sa-si faca noi prieteni, „single” ca si ei.

Acest concept de socializare pune accent pe timpul de calitate petrecut alaturi de alte persoane care nu se afla intr-o relatie si vor sa se distreze, cunoscand in acelasi timp si multi oameni noi, potentiali prieteni sau parteneri de cuplu.

SingleBell organizeaza, din februarie 2010, intalniri de speed dating saptamanale, pe grupe de varste, cu un numar restrans de participanti(minim 7 fete si 7 baieti si maxim 11 cu 11) – o alternativa rapida, eficienta si distractiva la clasicele intalniri aranjate de prieteni.

Incepand cu ultimul trimestru al anului 2011, SingleBell a introdus in portofoliul de activitati alte doua tipuri de evenimente:

- petrecerile 

- workshop-urile de autocunoastere, dating si relatii:

Mai mult de 50 de relatii s-au format, de-a lungul timpului, in urma intalnirilor SingleBell, existand posibilitatea sa existe si altele care au scapat vigilentei organizatorilor. Organizatorii se mandresc si cu primul „copilas SingleBell” al celui dintai cuplu casatorit.

Membrii comunitatii SingleBell sunt persoane serioase, educate, atragatoare, deschise la nou si foarte sociabile, cu varste cuprinse intre 22 si 60 de ani.

 Incepand cu acest an, reteaua isi extinde serviciile si in alte 11 orase ale Romaniei: Brasov, Cluj, Constanta, Timisoara, Iasi, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Craiova, Bacau, Galati.

Participarea la oricare dintre evenimentele SingleBell se face numai pe baza de inscriere pe site-ul retelei : www.singlebell.net



 

speed dating intalniri petreceri relatii oameni singuri