Responsabili impreuna, cu mastile medicale de fata de la Coneltex!

 

Coneltex, pentrua contribui activ la indeplinirea tuturor cerintelor publicului, a inceput saproduca in propria fabrica masti faciale medicale. Stocul este nelimitat pentruca personalul Coneltex produce, la cerere, cate cutii de masti sunt necesare.Pe langa lenjerii, pilote si perne din materiale inalt calitative, ceiinteresati pot achizitiona de la Coneltex acum si masti medicale la preturipromotionale.

Raspandirea virusului, dupa cum si autoritatile afirma, poate fi incetinita sau cel putin tinuta sub control atunci cand suntem cu totii responsabili. Masca trebuie purtata acum oriunde, atat in spatiile deschise, cat si in spatiile inchise. Publicul roman nu mai poate folosi acum scuza crizei mastilor de pe piata, mai ales cand Coneltex produce masti de protectie in numar nelimitat, pentru a acoperi orice fel de dorinta.

Masti medicale faciale avizate de Ministerul Sanatatii!

Coneltex a facut toate demersurile necesare, iar in acest fel a obtinut avizul Ministerului Sanatatii pentru mastile pe care le produce. Mastile medicale faciale disponibile pe coneltex.ro sunt de tip M100, clasa I. Ele pot fi achizitionate si de la sediul fabricii Coneltex din Suceava.

Din ratiuni practice si de igiena, mastile medicale faciale pe care Coneltex le produce se vand doar la set de 50 de bucati, in cutie speciala. Pretul lor poate fi diferit - Coneltex lanseaza continuu reduceri de pret.

Cei interesati nu trebuie sa aiba vreo teama cum va vor incerca sa achizitioneze masti faciale de la Coneltex, iar stocul ar fi epuizat. Coneltex produce zilnic intre 10.000 si 15.000 de masti. In acest fel poate satisface cererea unui numar foarte mare de romani.

Nu mai exista criza mastilor, ci doar criza cumparatului inteligent

Mastile pe care Coneltex le produce au filtru mai gros decat cele din China. Acum mastile sunt usor de gasit, insa trebuie cumparate inteligent. Cele avizate de Ministerul Sanatatii sunt optime spre a fi achizitionate. Pana la urma publicul nu poate purta orice, ci doar mastile ce prezinta calitate dorita. Cele din bumbac de exemplu nu sunt recomandate pentru pretul vizibil mai mare comparativ cu cele de la Coneltex, dar si pentru ca nu sunt la fel de eficiente.

Contract Coneltex

Sediul fabricii Coneltex este pe strada Grigore Alexandru Ghica, nr. 18, Suceava. Mai multe detalii la numarul de telefon 0735 194 314.