Redupedia.ro, platforma ideala pentru cei ce cauta reduceri online si promotii

Fara prea mare tam tam, pe piata online din Romania a aparut un nou agregator de reduceri. De fapt, este un agregator vechi, cu o noua fata. Redupedia.ro este un site care nu uimeste foarte tare la prima vedere, dar care are capacitatea de a uimi odata ce este analizat in detaliu. 

Cu reduceri si promotii numeroase, foarte multe categorii de produse atacate si o multime de puncte forte, aceasta platforma este pregatita sa ajute oamenii sa faca o multime de cumparaturi.

Cum arata Redupedia?

 

Aspectul site-ului este unul cat se poate de simplu. Este focusat pe o combinatie de culori minimalista, cu portocaliu, albastru si foarte mult alb. Cu siguranta, nu este obositor si cei care cauta reduceri 2018 pot sa petreaca ore in sir analizand produsele de interes, fara a avea probleme legate de grafica.

Site-ul este bine optimizat din punct de vedere al structurii si este usor de folosit, atat de pe telefonul mobil, cat si de pe desktop. In ceea ce priveste informatiile oferite, acestea sunt cat se poate de simple si ele. Pe prima pagina sunt butoane cu cele 17 categorii de produse si butoane catre o serie de informatii de interes. De asemenea, expertii de la Redupedia trimit regulat comunicate de presa cu recomandari si sfaturi in ceea ce priveste numeroasele reduceri online extrem de cautate.

Care sunt punctele forte ale acestei platforme de reduceri si promotii?

 

In comparatie cu alte platforme care evidentiaza promotii online, Redupedia se remarca prin urmatoarele calitati:

1. Foarte multe produse. Cele 17 categorii acopera o gama extrem de larga de produse si ofera zeci de mii de variante din care se pot face achizitii.

2. Analiza atenta a magazinelor recomandate. In principiu, sunt recomandate doar magazine de incredere, din care utilizatorii pot cumpara fara a avea probleme ulterioara.

3. Un blog cu sfaturi utile. Este o resursa excelenta pentru cei care doresc sa cumpere, nu doar produse ieftine, ci si produse de calitate. Blogul contine o multime de review-uri pertinente si de sfaturi care pot fi de un real folos.

4. Simplitate. Intr-o perioada in care foarte multe site-uri se intrec in complexitate, Redupedia este un site cat se poate de simplu, care poate sa fie folosit de oricine, indiferent de varsta si de preferinte.

Care este scopul Redupedia?

 

Scopul este acela de a imbunatati in mod decisiv comertul online. Reduceri sunt peste tot, insa reducerile cu adevarat reale sunt ceva mai rare. Utilizatorii acestei platforme primesc informatii relevante legate de modul in care pot sa evite tepele din online si in care pot gasi reducerile cu adevarat reale. Astfel, pot cumpara mult mai mult, cu mai putini bani, sau se pot bucura de economii substantiale.

De asemenea, un alt scop este acela de a forta magazinele sa isi imbunatateasca ofertele si sa asigure reduceri cat se poate de relevante pentru perioada in care se afla.

reduceri online promotii 2018