recrutam copii ACTORI mari pentru atelierele de teatru sport



 

Teatrul sport este o metoda moderna si foarte interactiva prin care copiii sunt stimulati sa aiba incredere in sine, sa isi asculte intuitia, sa fie curajosi si sa isi echilibreze energiile.

Copiii sunt invatati sa asculte, sa creeze si sa improvizeze. Exercitiile interactive ii ajuta sa prinda incredere in fortele proprii si sa se exprime liber.

 Prima serie de ateliere nucamica ACTOR mare incepe in iunie si este organizata pe trei grupe de varsta: 3-6 ani, 7-10 ani si 11-14 ani.

Grupele vor fi alcatuite din minim 5 copii si maxim 12 copii, astfel incat fiecare sa poata beneficia de intreaga atentie a Silvianei.

Atelierul are loc o data pe saptamana, dureaza o ora – o ora si jumatate, prima serie fiind alcatuita din 8 ateliere. Ziua urmeaza a fi stabilita impreuna cu parintii.

Silviana Visan are o experienta foarte vasta in lucrul cu copii de toate varstele.

Pregatirea in actorie si experienta de lucru, o recomanda ca fiind unul dintre cei mai buni oameni din domeniu.

Pentru inscrieri este suficient sa trimiteti un mesaj privat pe facebook la www.facebook.com/nucamica sau sa sunati la 0746220606 (nucamica) sau sa trimiteti un e-mail la nucamica@gmail.com si sa mentionati numele si varsta copilului si un numar de telefon.

Pretul pentru o serie de 8 ateliere (2 luni) este de 250 lei.

Pentru familii (de la 2 copii inscrisi – in aceeasi categorie de varsta sau in categorii diferite) exista o reducere de 20%.

Atelierul se afla pe bulevardul Marasti nr.45, ATELIER, langa Manastirea Casin, vizavi de Stadionul de rugbi (zona Arcul de Triumf).



_____________

nucamica este un spatiu de creatie si recreere pentru copii de toate varstele, un loc in care iti descoperi talentele si iti pui la treaba resursele creative pentru tine si pentru cei din jur, un mediu in care inveti si te dezvolti frumos. www.nucamica.ro 




 



 



 

 

ateliere pentru copii teatru sport improvizatie creativitate incredere in sine