RapMan 3.2 - cel mai recent model de Kit printer 3D lansat de Bits from Bytes

 

Printerele 3D BfB reprezinta cea mai permisibila solutie de printare 3D de pe piata, adresand-se domeniului educational (universitati tehnice, arta si arhitectura, medicina) precum si pasionatilor de universul 3D (modelism, artisti plastici, machete RC, etc) dar si intreprinzatorilor care vor sa activeze in piata 3D.

Modelul RapMan 3.2 este prevazut cu un display touch screen intuitiv pentru o utilizare simpla avand o interfata familiara si prietenoasa."YOU TOUCH-YOU PRINT" De asemenea modelul RapMan 3.2 este prevazut si cu o unitate de stocare USB, pritarea realizandu-se direct de pe stick-ul USB nefiind necesara conectarea la PC.

Aceast Kit de imprimanta 3D este livrat dezasamblat, asamblarea se face de catre client si poate sa dureze minim 12 ore pentru persoanele cu abilitati si cunostiinte de electonica si mecanica. Aceste printere 3D sunt disponibile in 3 variante de echipare si anume:RapMan 3.2 Extreme , RapMan 3.2 Universal, RapMan 3.2 Ultimate modele cu 1 sau 2 capete de printare 3D la preturi incepand de la 1100 EUR fara TVA.

Cu acest echipament de printare 3D puteti realiza modele 3D din materiale termoplastice ABS si PLA disponibile sub forma de role cu greutatea de 1 Kg. Costurile de printare 3D sunt extrem de mici comparativ cu alte printerele 3D ajungand la 0.06 EUR/cm³ fara TVA.

Producatorul britanic Bits From Bytes este lider european in productia de printere 3D low-cost bazate pe tehnologia ALM. In 2010 firma britanica a fost achizitionata de multinationala 3D Systems, lider mondial in productia de printere 3D profesionale si echipamente SLS de prototipare rapida, producatorul american continuand sa investeasca in dezvoltarea produselor si tehnologiilor Bits From Bytes si asigurand desfacerea acestor printere la nivel mondial.

Z SPOT MEDIA este unicul distribuitor autorizat al producatorului britanic Bits From Bytes oferind atat servicii de instalare, training cat si suport tehnic in garantie si post garantie, piese de schimb si materiale.

Pentru orice informatii si detalii suplimentare specialistii firmei va stau la dispozitie la tel 021 4205093 sau office@zspotmedia.ro.

Kit RapMan pret printer material printare 3d imprimanta 3d dditive layer manufacturi