Ce geanta pentru femei alegem in acest sezon si la ce trebuie sa fim atenti?

     Unele dintre cele mai bune prietene ale femeilor in ceea ce priveste accesoriile sunt fara indoiala gentile avand in vedere ca in mod permanent acestea cauta sa-si inlocuiasca vechea geanta cu una complet noua si care sa se afle in tendinte. Trebuie insa sa recunoastem faptul ca domeniul modei este unul foarte dinamic, astfel ca de cele mai multe ori este extrem de dificil sa tinem pasul cu aceasta. Mai mult decat atat, de cele mai multe ori schimbarile se produc odata cu trecerea fiecarui sezon, astfel ca alegerea unei genti potrivite reprezinta o reala provocare pentru orice femeie.

Piata abunda in momentul actual de accesorii pentru femei, mai ales daca vorbim despre genti astfel ca desi acest lucru ar parea un aspect avantajos intr-o prima instanta, aceasta diversitate ingreuneaza si mai mult alegerea gentii perfecte. Una dintre cele mai bune solutii pe care le avem in conditiile date sunt magazinele online care comercializeaza genti si care vin in intampinarea noastra cu portofolii din ce in ce mai vaste. 

"Chiar daca vorbim despre accesorii, trebuie totusi sa luam in calcul faptul ca tendintele se schimba si in cazul acestora destul de frecvent. Geanta este accesoriul de baza al unei femei si acesta este factorul principal care le determina pe aceasta sa realizeze cautari amanuntite cu scopul de a gasi geanta perfecta. Anul 2017 a adus o serie de schimbari importante in ceea ce priveste gentile pentru femei mai ales la capitolul culoare si forma” a explicat Mircea Rasinariu, administrator la magazinul cu genti pentru femei www.anete.ro

Greenery, culoarea vedeta a anului 2017

Daca anul 2016 a fost mai mult despre culori mai inchise, anul 2017 pare sa se situeze la polul opus din acest punct de vedere, astfel ca Greenery este culoarea vedeta a anului curent. Greenery este o nuanta de verde deschis inspirat din natura si care reuseste sa contureze foarte bine agitatia urbana si femeia moderna. In alta ordine de idei, o alegere inteleapta in acest an sunt gentile care dispun de o culoare deschisa si care reuseste sa completeze cat mai bine tinutele pe care le purtam. 

Forma dreptunghiulara sau rotunjita?

In ceea ce priveste anul in curs, atat gentile cu o forma rotunjita, precum si cele de tip dreptunghiular se afla in tendinte astfel ca oricare dintre aceste alegeri reprezinta o decizie inteleapta. In cele din urma insa, un aspect foarte important de retinut in ceea ce priveste alegerea gentii este faptul ca aceasta trebuie sa completeze cat mai bine tinuta pe care o purtam. 

Geanta dama - Anete.ro

Geanta dama - Anete.ro

genti dama genti casual posete