PureVision2 HD – primele lentile de contact HD acum si ONLINE



Bucuresti - 01 iunie 2011 -  Lentile Contact Romania - www.lentilecontact.ro - in cadrul campaniei "Ai grija de ochii tai" aduce pe piata ONLINE  prima lentila de contact  HD – PureVision2 HD.

 Vrei sa va bucurati  de o vedere incredibil de clara, cu perceptia detaliilor fine chiar si in conditii de lumina difuza?  

 Lentilele de contact PureVision2 HD – care va ofera bucuria de a privi lumea in HD - sunt create sa reduca halourile si reflexiile deranjante in timp ce va asigura sanatatea oculara si confortul de care aveti nevoie.

  Lentilele PureVision2 HD sunt la momentul actual unele dintre cele mai subtiri lentile de contact din lume, incredibil de usor de manevrat.  In plus, pentru ca lentilele sunt ambalate intr-o solutie intens hidratanta, va bucurati acum de un confort maxim, de la aplicare si pe toata durata purtarii.

  Oxigenul este elementul cheie pentru a avea ochi stralucitori si sanatosi. De aceea lentilele PureVision2 HD asigura un flux crescut de oxigen ochilor dumneavoastra, oferind o senzatie atat de naturala incat veti uita ca purtati  lentile de contact.

 Detalii pe www.lentilecontact.ro

 In cadrul acestei Campaniei "Ai grija de ochii tai", desfasurata cu scopul de a imbunatati obiceiurile purtatorilor de lentile de contact si de a mentine sanatatea oculara, Lentile Contact Romania - www.lentilecontact.ro – informeaza permanent purtatorii de lentile de contact despre toate noutatile din domeniu.

 Lentile Contact Romania- www.lentilecontact.ro - promoveaza produse ORIGINALE si de CALITATE menite sa-i ajute pe purtatorii de lentile de contact sa-si mentina sanatatea oculara.

 Foloseste produse ORIGINALE si de CALITATE!

Schimba LA TIMP lentilele de contact si suportul pentru lentile de contact!

lentile de contact PureVision2 HD