Promotie de primavara la articole de papetarie



 

Bucuresti, 21 martie 2013, Papetarie.ro

 

                Cu ocazia primaverii, cel mai mare site din domeniul articolelor de birotica din Romania  ofera discounturi la foarte multe produse.

 

Papetarie.ro este unul din cele mai mari magazine online din domeiile papetarie si birotica din Romania, iar cu ocazia primaverii se ofera discounturi la o gama larga de produse comercializate de magazinul virtual.

 

Magazinul online Papetarie.ro este divizia grupului Austral, care este lider de piata in Romania in domeniul papetariei si cu o experienta de 20 ani, astfel ai garantia ca produsele comandate vor fi livrate in toata tara rapid si sigur.

 

Papetarie.ro a fost lansat in anul 2010, iar la numai un an de la lansare a fost declarat in cadrul Galei Premiilor Ecommerce 2011 ca fiind Cel mai bun magazin online de Birotica si Papetarie din Romania.

 

                Cu ocazia primaverii, cel mai mare site din domeniul articolelor de birotica din Romania  ofera discounturi la foarte multe produse. Printre produsele puse in promotie de magazinul online Papetarie.ro se numara rechizite scolare, etichete, plicuri si multe alte produse.

 

                Pe langa produsele de birotica, in magazinul Papetarie.ro gasiti si cadouri business, mobilier de birou, cafea si ceai, cat si articole pentru curatenie.

 

                Comenzile de pe site-ul Papetarie.ro sunt livrate in mod gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei. Papetarie.ro va ureaza o primavara placuta, si speram sa aveti o experienta placuta cu noi.

 

Papetarie.ro

 

Voluntari,  Sos. Pipera-Tunari nr.1C

 

Telefon : 021 - 529.6655
Mobil : 0751 - 555.333
Fax : 021 - 528.1816
Email comenzi:  comenzi[@]Papetarie.ro

 

Email contact : office[@]Papetarie.ro

 

Web: www.papetarie.ro

 

###

 



 

botine botine online botine dama botine piele Amafashion