ProjectMedia va invita la targul auto Car Show din Timisoara



Aid Cars si Iulius Mall va invita sa participati la cel mai complet targ auto. In perioada 07-09 Mai 2010, veti putea vedea ofertele marilor firme din domeniul auto.

 

,,Car Show,, vine în întâmpinarea clienÅ£ilor  atât cu produse cât ÅŸi cu servicii care acoperă o paletă largă din domeniul auto. Cei mari dealeri din vestul ţării  îÅŸi vor expune ultimele modele de autoturisme existente în showroom, reprezentanÅ£ii instituÅ£iilor bancare ÅŸi ai firmelor de leasing vin cu oferte irezistibile de finanÅ£are pentru achiziÅ£ionarea maÅŸinii mult dorite iar casele de asigurări pun ÅŸi ele pe masă ofertele lor în ceea ce priveÅŸte siguranÅ£a pasagerilor ÅŸi a autoturismelor .

 

De la târgul ,,Car Show,, nu vor lipsi nici firmele ce oferă servicii de închirieri autoturisme, tunning sau service auto.

 

Tematica târgului ,,Car Show,, este de informare ÅŸi prezentare a produselor ÅŸi serviciilor din domeniul auto, atragerea de noi clienÅ£i pentru toÅ£i expozanÅ£ii ÅŸi stabilirea conexiunilor între companiile participante. De ce am hotărât să le adunăm pe toate laolaltă? Pentru că, în secolul 21, informaÅ£ia ÅŸi comunicarea sunt cele mai de preÅ£ arme pentru un succes garantat!

 

Åži pentru că mass media poartă poate cel mai important rol de mediator între noi ÅŸi posibilii clienÅ£i, AID CAR se va simÅ£i onorat dacă veÅ£i lua parte la acest eveniment!

 

Aid Cars ii are ca parteneri media pe ProjectMedia, TION, TIMISORENI, MASINI.RO

 

targ auto masini targ auto timisoara car show car show timisoara