Proiectii si show-uri de lasere cu proiectii de imagini 3d



Transformati  spectacolele,  lansarile de produse sau candidati, ceremoniile de premiere ori  întalnirile de afaceri  într-o experienta unica pe care publicul nu o va uita niciodata. Laserele induc un sentiment de emotie de neegalat, diferit de catre oricare alt mediu estetic vizual.

Echipa LASER TOP EVENTS va poate realiza  evenimentele dumneavoastra din cluburi, concerte indoor/outdoor, evenimente corporative oferind show-uri de lasere profesionale.

                                       SHOW-URI VOLUMETRICE

Spectacol cu proiectii geometrice în mediu de fum, ceata  sau suspensie.Tehnologia avansata ne permite sa facem spectacol cu efect  volumetric sincronizat cu muzica si efecte sonore. Crearea de show-uri se face cu software care combina proiectii video,  pirotehnie si moving head-uri în timp real.

                                        SHOW-URI PUBLICITARE

Proiectii de logo-uri statice sau animate pentru evenimente publicitare.Acest sistem permite afisarea de logo-uri publicitare. Echipamentele de proiectie asigura o vizibilitate exceptionala pe suprafete si distante mari, folosind ca suport de proiectie suprafete de toate tipurile.

                                        SHOW-URI GRAFICE

Tehnologia si software-ul avansat pe care le avem la dispozitie ne permit de a crea proiectii grafice 2D sau 3D sincronizate cu muzica si efecte sonore. Echipa mixta de tehnicieni, graficieni si muzicieni, pot crea orice show  personalizat  în conformitate cu cerintele clientului.Producerea unui laser show grafic personalizat este rezultatul unui studiu de marketing care genereaza un storyboard.Show-ul grafic poate fi realizat atat în ​​interior cat si în aer liber cu ajutorul ecranelor de tul, ecrane de apa, ecrane gonflabile.

                                        SHOW-URI ÎN CLUBURI

Echipamentele folosite fac posibila crearea laser show-uri chiar si în locatii mai mici (cluburi, restaurante, sali de spectacole) cu bugete mici, punerea în functiune a tehnologiilor realizandu-se într-un timp scurt.

lasere show imagini 3d