Programul de facturare MiracleBill vine cu o oferta inedita de Black Friday

Fenomenul Black Friday, denumit si vinerea reducerilor, a ajuns de cativa ani si in Romania, devenind extrem de popular datorita faptului ca foarte multe magazine de prestigiu si retaileri au ales sa reduca substantial preturile in aceasta zi. Aceasta traditie se va pastra fara indoiala si in acest an, motiv pentru care, programul de facturare online MiracleBill vine cu o oferta inedita, astfel ca la achizitionarea licentei acestuia, veti beneficia automat de o reducere de 50% pentru urmatoarele 12 luni.



 MiracleBill este unul dintre cele mai revolutionare programe de facturare online, in cloud si care ne permite sa facturam comenzile din magazinele online create pe platforme precum Magento, CS-Cart sau Opencart. MiracleBill a fost conceput cu scopul de a da posibilitatea magazinelor online de a gestiona cat mai eficient portofoliul de clienti, produse si comenzi, precum si datele aferente acestora, deasemenea este programul perfect pentru orice magazin care pune pret pe eficienta. Acest program de facturare online in cloud permite si utilizatorilor care nu detin un magazin online sa factureze rapid, simplu si usor. Poate fi folosit de orice companie care doreste mobilitate in emiterea de facturi, chitante, proforme, avize, NIR-uri, etc.



 



Programul de facturare online MiracleBill s-a dovedit inca de la inceput a fi un real succes deoarece este conceput avand in vedere elemente precum siguranta, fiabilitate, rapiditate, personalizare si usurinta in utilizare (user-friendly). In plus, toate informatiile sunt stocate intr-o baza de date in cloud , securizata, care poate fi accesata de oriunde in orice moment.







Program facturare online - Miraclebill.ro



„Black Friday reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente care au loc in intreaga lume, inclusiv in Romania, astfel ca am luat decizia de a oferi un discount substantial, mai exact de 50% oricarui client care achizitioneaza o licenta. Necesitatea infiintarii unui astfel de program de facturare a venit pe fondul existentei unui numar mare de programe de facturare clasice dar care sunt prea putin adaptabile la adevaratele necesitati ale unui magazin online modern, deasemenea programul este destinat si antreprenorilor care au nevoie de mobilitate.” a declarat Lavinia Mariana Tepes, General Manager al companiei Mystic Corp Srl, companie care administreaza MiracleBill.



 



Un astfel de program de facturare este indispensabil oricarui antreprenor datorita faptului ca se adapteaza cu usurinta la necesitatile oricarui business de tip clasic sau ecommerce. MiracleBill este un mijloc excelent de a fi in contact permanent cu propria afacere avand in vedere ca nu necesita instalare si poate fi accesat de pe orice dispozitiv.



 



Promotia este valabila in toata luna noiembrie accesand site-ul www.miraclebill.ro .

program facturare online