Program Primul Copil



 

                    "Primul Copil" -cea mai accesibila procedura de fertilizare in vitro din Romania 






 

    Clinica Promed System anunta lansarea incepand cu data de 01 Noiembrie 2012, a unui nou program pentru cuplurile care necesita proceduri de Reproducere Umana Asistata.
 

Programul "Primul Copil" tine cont de stadiul actual de dezvoltare al societatii romanesti, de vremurile dificile cu care se confrunta multi dintre noi. Incercam sa contribuim, atat cat putem, la indeplinirea unui vis :  A avea un copil. 

  Scopul programului este ajutorarea cuplurilor infertile din Romania, cu venituri personale reduse  sa isi indeplineasca visul de a obtine un copil prin Fertilizare in Vitro Standard sau ICSI, astfel putand beneficia  de  procedura  de fertilizare  in vitro la costul de 1000 Euro.

 

  Incercam sa va asiguram sansa de a avea un copil, fiind tratati  in una din cele mai performante clinici de Reproducere Umana Asistata din Romania, de catre un colectiv de medici dedicati.

            Conditiile de participare :

 

-varsta mamei intre 24-41 ani (inclusiv);

-venituri lunare dovedite prin fisa fiscala a anului precedent pentru ambii parteneri  < 3500 ron si niciunul dintre participanti sa nu fie actionar sau proprietar al unei firme care inregistreaza venituri suplimentare (se demonstreaza aceasta printr-o hartie de la FISC in care este mentionat faptul ca nu are venituri suplimentare);

-valoarea hormonului AMH > 0,7 ng/ml;

-valoarea hormonului  FSH < 10 mUI/mL;

-indicele de masa corporala al femeii cu valori cuprinse intre 20-30;

-sunt acceptate atat cupluri casatorite, cat si cupluri necasatorite;

-analizele medicale si investigatiile imagistice trebuie efectuate in cadrul Clinicii Promed System;

-este obligatorie efectuarea in Clinica Promed System a investigatiilor imagistice, spermograma/spermocultura si cultura de col;

-analizele uzuale, markerii virali, analizele hormonale, spermocultura  nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni;

-sunt acceptate cuplurile care necesita donatoare de ovocite, donator sperma, mama surogat.

 

Sub indrumarea domnului doctor Silviu Predoi, in fiecare luna Clinica Promed System desemneaza medicul ginecolog si embriolog care se vor ocupa de cuplurile pe luna respectiva.

Cuplurile care vor sa se inscrie in program pot aduce dosarul in Clinica Materno-Fetala Promed System Bucuresti (Str. Stockholm nr.5, Bucuresti). Dupa verificarea partii administrative, pe baza acestui dosar cuplurile care indeplinesc conditiile administrative ajung la intalnirea cu comisia de sterilitate, iar reprezentantii comisiei vor alege cuplurile care vor beneficia de programul "Primul Copil". Incepand cu luna noiembrie, cuplul va realiza o serie de analize si investigatii, in urma carora se va stabili tratamentul pe care trebuie sa il urmeze inainte de procedura propriu-zisa. 

Motivul pentru care am vrut sa initiem acest program este acela ca, in Romania, nivelul de trai este unul scazut si nu multe cupluri pot face o fertilizare in-vitro. Tocmai de aceea, clinica Promed System si-a propus sa ajute in fiecare luna, cate cinci cupluri cu probleme de fertilitate. 

Programul "Primul Copil" are ca scop sustinerea financiara a cuplurilor cu probleme de fertilitate din Romania care isi doresc un copil. Pentru mai multe detalii privind aspectul costurilor, cuplurile pot urmari site-ul clinicii sau pentru orice informatii reprezentantii clinicii va stau la dispozitie. 

 

Centrul Medical Promed System

 

Recunoscut atat la nivel local, cat si national pentru profesionalismul medical, caliatea serviciilor si dotarea de ultima generatie, Centrul Medical Promed System a reusit, in cei 15 ani de existenta, castigarea pozitiei de lider in contextul serviciilor medicale prestate, precum si echipei de medici ultraspecializati din domeniu (atestate, certificari, cursuri de pregatire sustinute in afara tarii, participarea la numeroase congrese medicale internaţionale). Marturia autentica a acestui fapt este data de numarul impresionant de pacienti tratati, de importanta cazuisticii sau de gradul ridicat de satisfactie a pacientilor.

 

 

 

 

 

 

 

fiv promed promed system program primul copil fiv pret accesibil fertilizare in vitro