Profita si tu de reducerile de pana la 35% la biciclete

Zilele sunt mai scurte, iar serile mai racoroase. Oficial a inceput sezonul rece, atat in calendar, cat si afara. Nu putem sa ne plangem, am putut sa ne bucuram de mersul pe bicicleta mai mult decat am sperat, insa acum a sosit momentul sa ne luam la revedere de la dragile noastre biciclete si sa le acordam o vacanta de cateva luni. Dar sa privim si partea plina a paharului. Acum este momentul sa vanam cele mai mari reduceri la biciclete, echipamente si accesorii si sa ne pregatim pentru anul viitor. 

Anul 2017 a fost destul de darnic cu ciclistii. Brandurile de biciclete si-au completat gama de produse cu foarte multe modele, care mai de care mai performante. Asa ca, de ce sa nu profitam de ocazie si sa schimbam vechiul model cu unul mai performant? Sau poate chiar nu ai avut niciodata o bicicleta si te-ai hotarat ca ar fi momentul sa faci o schimbare. De ce sa nu incepi cu dreptul? Beneficiaza de super reducerile la biciclete pe care magazinul Veloteca le pune la dispozitie si achizitioneaza-ti acum un model performant. 

Daca esti profesionist, deja vezi altfel reducerile la biciclete. Stii deja ca o bicicleta de top este si costisitoare, asa ca nu ai cum sa nu profiti de astfel de ocazii. SUNN, Merida si Cannondale sunt doar trei dintre cele mai cunoscute branduri care se afla pe lista de reduceri la biciclete a magazinului Veloteca. Cand afli ca bicicletele BMX SUNN Prince Finest 2017, care in mod normal costa 3650 Lei, sunt reduse la doar 2390 Lei, nu mai stai pe ganduri! Intri pe site si verifici intreaga lista de oferte. 

De aproximativ 10 ani, Veloteca este unul dintre cele mai cunoscute magazine de biciclete nu doar in Bucuresti, ci in intreaga tara. S-au facut cunoscuti prin gama foarte variata de biciclete pliabile Dahon, biciclete electrice, biciclete de munte, de sosea si detin in portofoliu nume grele in lumea ciclismului. Printre acestea, se numara Merida, Corratec, Cross, Cannondale si, incepand cu anul 2017, SUNN. Astfel, Veloteca comercializeaza in prezent peste 30 de marci de biciclete cunoscute la nivel mondial, precum si piese de schimb, componente, echipamente de ciclism si accesorii biciclete. De asemenea, in cazul in care intampini probleme sau pur si simplu iti doresti o revizie periodica a bicicletei tale, specialistii Veloteca iti pun la dispozitie un service de biciclete de cea mai buna calitate.

Desigur, vine iarna si probabil stai pe ganduri daca sa investesti acum bani intr-un echipament pe care il vei folosi abia anul viitor. Pe langa faptul ca reducerile la biciclete oferite de Veloteca nu pot fi ratate, afla ca aici poti beneficia si de un serviciu VIP de depozitare a bicicletelor. 

Dar mai bine intri pe site-ul oficial Veloteca si afli singur toate detaliile de care ai nevoie despre reducerile la biciclete! Daca ai timpul necesar la dispozitie, poti sa vizitezi showroom-ul de pe Sos. Iancului, nr. 100, Bucuresti, acolo unde consultantii profesionisti te vor ajuta intotdeauna cu sfaturi si sugestii!

biciclete veloteca