Profita de avantajele ce-ti sunt oferite de BeYou Studio!

In ultima vreme, studiourile de videochat au avut parte de o evolutie spectaculoasa. Numarul femeilor interesate de un asemenea job a crescut semnificativ, aducand astfel doar avantaje industriei. Din povesti, filme si realitate aflam ca femeile reprezinta motorul care a starnit razboaie si a dus multe lucruri la extrem. Acestea au o capacitate inzestrata de a deborda de sex-appeal, starnind  interesul  si curiozitatea barbatilor. 

Pentru multi dintre noi, videochat-ul este inca sub semnul incertitudinii, deoarece nu cunoastem intru totul ceea ce implica munca intr-un astfel de domeniu. Videochat-ul este despre ce intelege fiecare prin erotic. Fie ca vorbim de admirarea unui model de videochat sau despre legatura cu partenerul de viata, eroticul, fie ca vrem sau nu, face parte din viata oricui ca manifest al atractiei si al placerilor.

Ceea ce nu iti este clar inca in privinta videochat-ului

Avand in vedere retinerea fata de munca intr-un astfel de domeniu, BeYou Studio s-a gandit sa scoata la iveala toate avantajele si garantiile pe care le ofera munca in calitate de model de videochat.

Studio de videochat consacrat, cu sediul in Bucuresti si o experienta de peste 10 ani a angajatelor, BeYou Studio ofera toata conditiile pentru a nu va simti stingheri la inceput de drum. Colectivul tanar, cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani va va fi ca un al doilea camin si va va oferi sfaturi pentru a ajunge acolo unde v-ati propus.

BeYou Studio este un colectiv format doar din femei ce va vor lua de la zero pentru a intelege treptat ce implica munca intr-un studio de videochat.

Probabil multi v-ati pus intrebarea daca videochatul reprezinta un job legal sau nu. Raspunsul este da, videochat-ul este un job legal 100%, deoarece sunt platite toate taxele aferente impuse si nu presupune altceva decat o interactiune virtuala intre doi oameni aflati in orice colt al lumii.

Perfectiunea nu este ceea ce BeYou Studio cauta. Experienta o capatati treptat sub atenta indrumare a colegelor pentru a putea ajunge acolo unde doar gandul va sta momentan. Stangacia este specifica oricui aflat la inceput de drum in orice domeniu, insa nu reprezinta un motiv de ingrijorare.

Echipa se gandeste mereu la confidentialitatea informatiilor despre tine si de aceea platforma de videochat BeYou Studio este blocata in Romania. Garantia confidentialitatii informatiilor personale va este asiguranta chiar din momentul semnarii contractului pentru a nu avea dubii in ceea ce priveste etapele parcurse ulterior.

Alt avantaj pe care vi-l ofera munca intr-un studio de videochat este faptul ca va dezvoltati abilitatea de a comunica. Cunostintele in ceea ce priveste limba engleza va vor fi consolidate de fiecare data cand veti interactiona in mediul virtual cu un client iar asta nu poate fi decat un plus in ceea ce priveste dezoltarea ulterioara a fiecareia. Iar cand vine vorba de bani, suma pe care o veti primi este una satisfacatoare si pe masura muncii prestate.

Nu trebuie sa aveti retineri in ceea ce priveste munca intr-un studio de videochat, pentru mai multe detalii, membrele echipei va asteapta pe site.

BeYou Studio