Noua colecție de haine din blana A&A Vesa pentru sezonul toamnă/iarnă 17/18

Lansăm noua colecție de blănuri A&A Vesa, confecționate la fabrica noastră de blănuri, din materiale naturale de cea mai înaltă calitate. Întâmpină sezonul rece cu o achiziție care reprezintă o investiție în garderoba ta și care te va face mereu să ieși în evidență. Cojoacele, paltoanele și jachetele de blană sunt piesele vestimentare cele mai îndrăgite ale anotimpurilor reci.

Femeia modernă este curajoasă, independentă și mereu în mișcare. Hainele de blană din noua colecție A&A Vesa sunt croite în ton cu ultimele tendințe și pot fi cu ușurință purtate cu o varietate de ocazii dintre cele mai diferite: de la o ținută casual, la un look office și profesionist, la o superbă apariție de seară în cadrul evenimentelor mai speciale, o haină de blană vă va pune în valoare ținuta asigurându-vă un plus de confort și căldură.

Materialele folosite în confecționarea blănurilor din noua colecție A&A Vesa sunt naturale, rezistente la umezeală și capabile să rețină căldura, Textura plăcută la atingere a hainelor de blană conferă purtătoarelor ei confortul atât de prețios pe vreme rece, în timp ce croiala asigură libertate de mișcare și un look deosebit. Orice ținută pe care alegeți să o adoptați în sezonul rece poate căpăta un plus de farmec și feminitate datorită hainei de blană.

Purtată, de-a lungul istoriei, exclusiv de către doamnele din înalta societate, blana era un simbol al statutului social și era rezervată exclusiv clasei înalte. Cu timpul, hainele de blană au devenit mai accesibile și au intrat în garderoba de toamnă și iarnă a tuturor femeilor care pun preț pe aparițiile lor. Astăzi, hainele de blană sunt o achiziție în care se merită a se investi, deoarece materialele de înaltă calitate le asigură rezistența iar valoarea pe care o reprezintă nu se va demoda niciodată.

Moderne, clasice, tinerești, casual sau elegante, hainele de blană din noua colecție A&A Vesa pentru toamnă/iarnă sunt disponibile într-o varietate de modele, culori și mărimi astfel încât să puteți găsi cu ușurință haina de blană care vă place și care vă pune în valoare.

www.vesa.ro

blanuri

blanuri

blanuri haine de blana vesa.ro