Pro-Sec iti pregateste casa pentru vacanta cu cele mai performante sisteme de supraveghere

Pro-sec, magazin online si furnizor de servicii de sisteme de supraveghere, ofera solutii complete de securitate pentru casa, dar si pentru sedii de companii ori depozite, punand la dispozitie echipamente performante, sofisticate si de ultima generatie precum si expertiza unei echipe care sa iti recomande si sa instaleze sistemele de securitate potrivite.



Este bine de stiut ca vara, multe locuinte devin tinta spargerilor, raufacatorii profitand de plecarile proprietarilor in concediu sau de o activitate mai scazuta in sediile companiilor. Pentru a preveni si a reduce riscul unor evenimente neplacute, este nevoie sa apelezi la tehnologia moderna de supraveghere: camere video, sistreme de detectie cu senzori de miscare, sisteme de control acces, sisteme de supraveghere video cu inregistrare sau cu transmitere a informatiilor live, via internet. Pe toate le gasesti pe site-ul pro-sec.ro.



Pro-sec este un magazin online specializat in astfel de solutii, propunand sisteme adecvate pentru fiecare situatie in parte. Data fiind diversitatea si uneori complexitatea acestora, Pro-sec completeaza oferta de produse cu servicii de consultanta si instalare astfel incat achizitia ta inseamna un sistem de supraveghere functional care iti da voie sa pleci linistit in concediu chiar a doua zi.



Pro-Sec ofera cele mai mici preturi de pe piata la peste 1000 de produse din stoc. Poti beneficia de oferte speciale pentru detectoare de miscare, DVR-uri cu 4 canale, kituri de interfon, seturi de interfon pentru vile sau camere de exterior.



Preturile mici nu inseamna rabat de la calitate. Pro-Sec a ales in oferta sa produse de top care sa ofere siguranta de care ai nevoie. De altfel, motto-ul companiei “cumpara responsabil, calitatea conteaza” se regaseste in toata gama de produse disponibile.



Pro-Sec ofera produse de la cei mai renumiti producatori in domeniu: Samsung, DVTech, Electra, DSC sau Commax. Orice produs de pe site se bucura de o garantie de 24 de luni, iar livrarea este gratuita pentru comenzi de peste 900 de lei. Evident, transportul este asigurat daca apelezi si la serviciile de instalare.



Pe langa sistemele de securitate, Pro-Sec promoveaza si sisteme antiincendiu Bentel si Kilsen precum si accesorii antiincendiu de la testere spray pana la detectoare de fum, sirene si cabluri antiincendiu. Riscurile unui incendiu nu trebuie sa fie ignorate, mai ales de societatile comerciale care desfasoara activitati cu substante usor inflamabile.



Pentru sfaturi privind achizitia celor mai potrivite produse si sisteme de supraveghere si antiincendiu, puteti contacta telefonic reprezentantii Pro-Sec si veti primi, cu siguranta, cele mai pertinente sfaturi si solutii.



Powered by SEO monitor