Primul magazin de mobila online-tip discount

Tamos.ro este domeniul online al societatii comerciale Conart SA, desfasurandu-si activitatea pe piata producerii, importului, distributiei si comercializarii de mobila. Produsele Tamos sunt realizate in fabrica proprie, iar pentru a oferi clientilor o gama cat mai variata, Tamos colaboreaza, de asemenea, cu o multime fabrici din Romania si Europa, existand o disponibilitate mare de productie si de comercializare care permite astfel firmei, sa detina `pretul cel mai mic`.


Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul mobilei, Tamos.ro este primul magazin online de tip discount din industrie, zeci de produse aflandu-se constant la reduceri de pana la 40 % fata de nivelul practicat de comerciantii din Romania.


Tamos.ro este Solutia de smart shopping pentru cei care isi doresc cel mai bun raport calitate- pret, dar si pentru cei care vor sa achizitioneze mobila oferita cu un discount considerabil, avand peste 50.000 de mii de clienti totali, din care 70 % sunt proveniti din mediul online, pe care echipa Tamos pune mult accent, aflandu-se in continua imbunatatire.


Tamos ofera spre vanzare mobilier de bucatarie, mobila de dormitor, mobila de living sau mobila de birou, realizate profesionist, cu accent pe calitatea materialelor si a finisajelor, la preturi reduse sau aflate in oferta si in acelasi timp, adaptabile si multor stiluri de décor interior.

Echipa Tamos.ro se ingrijeste ca toti cei care ii devin clienti sa beneficieze de un timp foarte scurt de livrare, de informatii cat mai corecte in legatura cu detaliile prezente in magazinul online, mizand pe un nivel de fotorealism ridicat, fiecare produs vizualizat pe site, aratand si in realitate ca si in fotografia de prezentare.Pentru mai multe detalii si oferta complete, consultati site-ul magazinului online: www.tamos.ro

Powered by Seo Monitor