Black Friday vine cu preturi bomba la produsele pentru copii de la Erfi.ro

>Vineri, pe 21 noiembrie, incepe Black Friday pe Erfi.ro, dar nu numai online, ci si in magazinul ErFi din Sun Plaza si Showroomul ErFi. Vei gasi preturi exceptionale la patuturi de copii, carucioare de copii, balansoare, jucarii educative si multe altele.



Daca doreai de multa vreme sa cumperi un patut Graco pentru cel mic, un sistem de monitorizare Motorola sau Angelcare sau daca vrei sa faci cadou o tricicleta Smart Trike ori un Skyrail Querecetti, acum este momentul.  Black Friday iti aduce reduceri colosale la marcile Graco, Querecetti, Beaba, Motorola, dar si altele. Poti sa te incumeti chiar si la un carucior nou sau un balansoar ori sa umpli sacul lui Mos Craciun cu jucarii educative de la Erfi.



Black Friday incepe online pe www.erfi.ro la ora 0:00 pe 21 noiembrie, moment din care poti comanda produsele preferate la pret redus. Aceleasi preturi BOMBA le vei gasi si in magazinul din Sun Plaza sau in showroom-ul ErFi. Ti-am pregatit produse de bebelusi din gamele Graco, Maclaren, Angelcare, Motorola, Beaba sau ErFi si jucarii educative Vtech, Querecetti, Clementoni la preturi pe care nu le vei mai intalni prea curand. Nu astepta prea mult pentru ca stocurile sunt limitate si s-ar putea sa ti-o ia altcineva inainte. Comanda produsul chiar de cand incepe Black Friday ca sa fii sigura ca este al tau.



In magazine, dar si online vei gasi consultanti care te pot ajuta sa alegi produsele potrivite pentru tine si copilul tau. Plata o poti face la livrare, online prin card sau chiar si in rate prin intermediul cardurilor de credit si pentru comenzi mai mari de 200 de ron primesti si livrare gratuita. In plus, poti returna produsele achizitionate in termen de 10 zile, daca nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale.



Despre Erfi.ro



Erfi.ro este cel mai complex magazin online dedicat familiilor cu copii unde vei gasi cele mai variate produse destinate mamicilor, gravidelor si copiilor. Gama de produse include nenumarate tipuri de jucarii de marci prestigioase, mobilier si decoratiuni si produse de ingrijire a bebelusilor.