Primavara soseste mai repede la BirouTraduceriCluj.ro



Agentia MANIA TRADUCERI intampina primavara cu forte noi. Constientizand impactul diferitelor modalitati de comunicare si promovare din mediul virtual, ne-am hotarat sa ne extindem platforma online si in zona, pana acum neexploatata, a blog-urilor. Astfel, din luna februarie, puteti accesa direct de pe site-ul nostru oficial www.biroutraducericluj.ro zona de blog unde va vom tine la curent, in timp real, cu promotiile noastre, colaborarile din trecut si cele noi, evenimentele pe care le vom sustine si la care vom participa. Pentru noi, importanta unei comunicari coerente si actuale este vitala, tocmai de aceea incercam mereu sa tinem pasul cu prezentul.

Prima luna a primaverii aduce cu ea bucuria unui nou inceput. Pentru a sarbatori impreuna cu dumneavoastra primele zambete de primavara, va asteptam cu o noua promotie. Astfel, pentru lucrari de peste 20 de pagini, indiferent de limba in/din care traducem, beneficiati de o reducere de 25%. Oferta este valabila doar la biroul MANIA TRADUCERI din Piata Unirii nr. 4-5.

Daca tot am vorbit de noi inceputuri va anuntam ca din luna martie, Agentia MANIA TRADUCERI sustine activitatea farmaciei Aquafarm. Cu 2 farmacii deschise pe strada Donath, nr.92, in cartierul Grigorescu și pe B-dul. 21 Decembrie 1989 nr. 57, in centru, farmacia Aquafarm - http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001476340784 - va asteapta cu cele mai mici preturi din oras. Pe langa serviciile standard, farmacia ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda telefonic produsele de care au nevoie, cat si transportul la domiciliu. Inceputul acestei colaborari vine din dorinta noastra de a promova o viata sanatoasa pentru o viziune sanatoasa asupra tuturor aspectelor lumii ce ne inconjoara.

Va asteptam cu un zambet de primavara la birourile MANIA TRADUCERI din Piata Unirii nr. 4-5, str. Napoca nr. 25 si str. Avram Iancu nr. 12 unde veti avea parte de  cele mai actuale abordari din domeniul traducerilor - http://www.facebook.com/#!/pages/Mania-Traduceri/259880968826

traduceri cluj birou traduceri cluj traduceri autorizate cluj