Preturi compatibile cu bugetul tau

Lucrari de diploma, oferte, prezentari, contracte, ai nevoie de ele in format tiparit. Au trecut timpurile cand lumea trecea cu vederea daca print-ul era la o calitate proasta, randurile inclinate, pentru ca asa a prins imprimanta coala de hartie sau literele cam sterse, pentru ca nu prea a mai fost toner. Acum este apreciata calitatea, claritatea tiparului, culorile vii, chiar daca este vorba de tipar alb-negru. 

Din fericire, ai la indemana numeroase solutii, iar pentru cele mai avantajoase preturi poti cauta pe cartuseria.ro, magazin online specializat in vanzarea de imprimante, cartuse, tonere, accesorii de finisare si alte produse care te ajuta sa ai chiar acasa printurile dorite, la calitate buna si cu un buget confortabil.

Cartuseria.ro a cautat si si-a construit un portofoliu de peste 2,000 de produse pentru tipar, urmarind sa ofere calitate buna si in acelasi timp preturi pentru orice buzunar. Daca vrei sa iti cumperi imprimanta, gasesti modele cu solutii economice de printare pe termen lung pentru orice necesitati. Pentru volume mari de print poti alege un model de imprimanta cu sistemul CISS (continuous ink supply system) care asigura costuri cu pana la 90%  mai mici fata de preturile de tipar ale unei imprimante cu cartus normal. 

Daca esti un amator al fotografiilor tiparite, poti sa alegi, de exemplu, imprimanta HP de la Cartuseria de tip Photosmart cu cartuse reincarcabile ce iti asigura un cost de print foarte scazut fara a face rabat de la calitate. 

Exista pe piata o perceptie a faptului ca doar cartusele originale pot asigura o calitate buna a tiparului sau ca doar cu acestea imprimanta functioneaza corect. Cele peste 40,000 de comenzi onorate pana acum de Cartuseria vin sa darame acest mit. Acest numar mare de comenzi inseamna clienti multumiti de cartusele reincarcabile sau cartuse compatibile cu cele originale, ce asigura aceeasi calitate insa la un pret mult mai bun. Practic, folosind solutiile cartuseria.ro poti ajunge la costuri de print egale pentru tipar alb negru sau color. Si bineinteles, o prezentare sau o lucrare de diploma tiparita color sporeste considerabil sansele de a lasa o impresie buna.

Bugetul tau alocat tiparului este protejat si de celelalte conditii ale magazinului online: livrare prin curier oriunde in tara in 48 de ore fara plata unor kilometri suplimentari , posibilitatea de retur in termen de 10 zile si inlocuire a produselor in cazul in care ai comandat gresit sau nu mai ai nevoie de produsul comandat, discounturi considerabile pentru comenzi mai mari, numeroase oferte si preturi bune, dat fiind ca se livreaza din stocul propriu si nu exista intermediari. Mai mult decat atat, poti apela la sfaturile consultantilor cartuseria.ro care iti vor indica solutiile cele mai bune pentru tine in functie de nevoile de tiparire.

Powered by SEO monitor