Presedintele MediHelp International va participa la o conferinta internationala a liderilor asigurar



Conferinta Internationala a Distribuitorilor si Partenerilor  BUPA este un eveniment anual care recunoaste si rasplateste cei mai importanti colaboratori pentru succesul si realizarile din anul precedent.

“Partenerii nostri au o importanta deosebita pentru noi, mai ales pe masura ce  piata asigurarilor de sanatate devine din ce in ce mai competitiva si mai restrictiva. Acestia ne reprezinta si ne promoveaza pe aceste piete in plina dezvoltare. Totodata, aduc o intelegere si o cunoastere superioara a specificului fiecarei tari in care opereaza.”,  a declarat Tim Slee, Directorul Diviziei Europene de Vanzari pentru BUPA InternaÅ£ional.

"Pentru noi aceasta participare este o reala onoare" a declarat Zahal Levy. "Este o recunoastere a MediHelp International drept o locomotiva a asigurărilor internationale de sanatate in Europa Centrala si de Est."



Note editori:

MediHelp International reprezinta mai multe companii de asigurari medicale internationale de top si este prezenta pe piata din Romania inca din 1999. Rata de loialitate a portofoliului este de 90% datorită serviciilor de calitate exceptionala si punerea clientilor pe primul plan.

Bupa International este una dintre cele mai mari companii de asigurari din lume, cu peste 800 000 de clienti în 190 de tari.

bupa medihelp bupa romania asigurari sanatate asigurari medihelp asigurari