Premiera Mondiala Primele jocuri proiectate utilizand XColony

 

Secolul al XXI-lea continua explozia de date si informatii la niveluri din ce in ce mai complexe. Nevoia de a antrena mintile copiilor pentru a analiza si intelege complexitatea naturii si a universului devine fundamentala.

 

Ce antreneaza copiii de azi pentru a devini specialistii de maine: bio-informaticieni, ingineri in robotica, fizicieni in mecanica cuantica, geneticieni sau cercetatori “simpli” in domeniile inca neinventate ale viitorului intergalactic?

 

Raspunsul este XColony, inventia domnului Sorin Alexe, Doctor in Cercetari Operationale, din Stamford, Connecticut, SUA. In premiera mondiala, primele jocuri proiectate folosind sistemul XColony vor fi prezentate la Spielwarenmesse 2014. La invitatia firmei romaneasti Xpuzzle, inventatorul va dezvalui detalii profunde ale sistemului de proiectare: operatii cu poliedre, corpuri platonice, expresii geometrice -- ce genereaza jocuri si programe educationale inedite si mult appreciate de copii. Aceasta noua abordare promite copiilor dezvoltarea capacitatilor creative, a perceptiei spatiale si a gandirii strategice, intr-o formula cu totul diferita de jocurile electronice.

 

 

Ai curajul sa refuzi copilului tau sansa acestei experiente?

 

 

XColony prezinta cele mai indraznete jocuri pentru antrenarea mintii la Nuremberg “The Biggest Spielwarenmesse® of all Time!” (“Cel mai mare targ de jucarii din toate timpurile”), 29 ianuarie - 3 februarie, 2014, la pavilionul firmei romanesti Xpuzzle.

 

Pentru informatii suplimentare viziteaza: www.xcolony.eu

 

jocuri XColony programe educationale targ de jucarii Nuremberg “The Biggest Sp