Portia ta de smart shopping vine de la Miniprix.ro

Miniprix.ro este retailerul roman ce s-a impus pe piata fashion autohtona, devenind unul dintre cei mai importanti jucatori in domeniu in mediul online si propunand cumparatorilor sai preturi accesibile, oferte variate si o gama detaliata de produse, atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii.


 Politica de preturi este una prietenoasa, insa fara a face compromisuri fata de calitatea produselor. Persoanele carora li se adreseaza sunt pasionate de moda si de smart shopping si aleg maniera practica de a cumpara de pe internet datorita eficientei si a tipului castigat, dar si pentru ofertele pe care le regasesc in varianta online a retailerului miniprix.ro, ce functioneaza dupa deviza `discount concept`.


La miniprix.ro avantajele vin in numar mare, astfel ca te poti bucura de transport gratuit in toate zilele de miercuri, beneficiezi de marfuri noi in fiecare joi, iar zilele de marti au happy hours, ceea ce inseamna ca poti beneficia de trei ceasuri bune, cand poti pune in cosul tau Miniprix produse la super-reducere.
In plus, transportul este gratuit pentru comenzi de peste 100 de lei, beneficiezi de livrare express `ca vantul si ca gandul` si ai posibilitatea de retur gratuit, promovand cu succes ideea care motiveaza orice cumparator sceptic : `Probeaza acasa si returneaza gratuit. Simplu, comod si accesibil`.


Pentru sezonul de primavara-vara, Miniprix.ro iti ofera o gama intreaga de  balerini si sandale ce iti vor colora zilele insorite si te vor face sa ai incredere nemasurata in tine.


Atat platformele, cat si pantofii cu toc stiletto si cei cu botul ascutit sunt preferati pe catwalk-urile marilor case de moda anul acesta . Din acest motiv, pe rafturile Miniprix.ro gasesti balerini in culori pastelate din piele si caracterizati prin calitate si stil, dar si plini cu personalitate, in culori tari. Gasesti sandale cu platforma  sau pantofi statement, in culori indraznete de tip color blocking precum galben, fuchsia si turcoaz.
Pentru mai multe detalii si oferta completa, acceseaza cu incredere magazinul online miniPRIX.ro