Pizzicato O felie de noutate

Fiind firma de livrare pizza Bucuresti, are nevoie de o promovare intensa, dar, mai ales, de o imagine atragatoare. Tocmai de aceea, Pizzicato.ro da impresia ca pune pe primul loc imaginea produselor si prezentarea acestora, insa nu va fi ignorata calitatea serviciilor si savoarea produselor.

 

Imaginea Pizzicato sunt asa-numitele pin-up girls, oferind o data in plus posibilitatea unei prezentari colorate, vesele, atragatoare.

 

De la Pizzicato poti comanda cele mai savuroase tipuri de pizza, dar si supe, paste, deserturi si bauturi. Exista si numere de telefon la care poti plasa comenzile sau cere informatii suplimentare, astfel incat, daca iti este mai usor sa comunici verbal, echipa Pizzicato sa fie disponibila oricum. Pentru informatiile suplimentare privind produsele folosite, managerii firmei au pus la dispozitia clientilor live chat-ul: clientii merita sa poata aborda punctul de livrare prin mijlocul de comunicare preferat.

 

Pentru ca o afacere sa reziste pe piata trebuie intotdeauna sa aduca cel putin un element nou, asa cum Pizzicato si-a lansat propria aplicatie pentru smartphone-uri, dar si sa fie in pas cu stilul de viata al publicului tinta. Asadar, nu ar mai fi lipsit decat pagini pe siteurile de socializare si oferte tentante pentru comenzile mai mari. Datorita experientei celor doi antreprenori din spatele numelui Pizzicato, acest lucru a fost deja luat in seama, asa incat firma poate fi urmarita si pe Facebook, iar ofertele nu sunt nici ele omise.Pentru a fi la curent cu noutatile Pizzicato privind atat promotiile si ofertele zilei, cat si produsele noi, este recomandat sa te abonezi la Newsletter.

 

Pentru ca totul sa fie si mai usor pentru client, conducerea Pizzicato a lansat si o aplicatie speciala pentru iPhone-uri si telefoanele cu sisteme de operare Android. Pentru plasarea comenzii nu ai nevoie decat de o felie de internet, pentru momentul exact al acestei actiuni, aplicatia usurand procesul. Site-ul are o structura destul de simpla, fiind proiectat pe o singura pagina, astfel incat sa nu fie nevoie de timp suplimentar pentru incarcarea paginilor, iar toate informatiile sa fie la indemana.

 

Este important sa stii ca Pizzicato este un serviciu de livrare accesibil pentru orice zona a Bucurestiului. Tinand cont si de preturile atat de accesibile, nu ai niciun motiv sa nu accesezi site-ul si sa comanzi ori de cate ori ti se face putin foame.

Powered by SEOmonitor

pizza livrare pizza