Picturi pe numere pentru adulti si copii - o provocare lansata de Pictorul Fericit

O metodă noua si interesanta de a petrece timpul liber - fie ca activitate de destresare, fie ca una recreativa, pictura pe numere este astazi indragita de adulti si de copii deopotriva. Ceea ce a pornit ca un concept timid a devenit o reala atractie, un mod de a ne surprinde, pentru ca o astfel de pictura presupune creionarea unui tablou mai mult sau mai putin complex, pe panza, cu ajutorul unor culori pe baza de ulei.

Pictorul Fericit este eshop-ul care te intampina cu o multitudine de modele de picturi pe numere, intruchipand peisaje din natura, flori, animale, pasari, etc. Un astfel de tablou vine cu linii trasate, numerotate pentru fiecare culoare ce trebuie aplicata si un sablon dupa care trebuie realizat. Cele trei pensoane pe care le include fiecare kit de pe pictorulfericit.ro sunt special concepute pentru a picta eficient, fara a depasi liniile.

Cine se poate bucura de experienta de a finaliza o pictura pe numere?

La o prima vedere, a duce la final o astfel de lucrare de pictura poate parea o provocare destul de dificila. Desigur ca o persoana care nu este deloc familiara cu aceasta arta poate incepe cu un model mai simplu. Gama de picturi pe numere de la Pictorul Fericit este pentru toti. Atat cei care au o reala pasiune fata de pictura, cat si cei care privesc cu entuziasm si curiozitate o astfel de activitate, beneficiaza de optiuni in acest eshop. Ba mai mult, o sugestie interesanta este de a surprinde un apropiat cu un astfel de cadou, inedit, provocator.

Oricine isi poate testa talentul de pictor, poate sa descopere ca are o inclinatie spre asta, de ce nu? Acele picturi pe numere mai simple sunt o recomandare mai ales pentru copiii care parca nu mai pot fi surprinsi cu nimic. Este genul de activitate care ii poate ajuta sa se autodepaseasca, sa isi provoace capacitatea de a desena limitati de liniile de pe panza.

La final, pictura poate fi inramata si asezata pe un perete din locuinta, ca un trofeu personal. Cei interesati pot descoperi o multime de modele de picturi pe numere, la costuri rezonabile, cu transport gratuit, pe pictorulfericit.ro.

Pictorul Fericit www.pictorulfericit.ro