Pentru pasionatii de flori, Sere Flori Mihaiesti vine cu o gama impresionanta de produse

Florile sunt cele care ne aduc o pata de culoare inviata, o gura de oxigen proaspat cat si o stare de bine.

Totodata, pot infrumuseta aspectul unei locuinte sau a unei gradini, dand un aspect aparte. Sunt persoane care iubesc florile in mod deosebit, iar indiferent unde locuiesc, in fiecare colt al casei exista cate o planta.

 

Sere Flori Mihaiesti este un magazin online care vine cu o gama larga de produse dar si servicii calitative pentru toti cei care iubesc natura.

Daca locuiesc la casa si isi doresc o gradina sau o curte plina de flori sau copacei care redau un aspect aparte, pot oricand sa acceseze pagina lor oficiala - https://www.sereflorimihaiesti.ro/ pentru a plasa o comanda.

 

Gama de produse

 

Exista numeroase flori care pot fi plantate in sezonul de vara, care vor crea un tablou uimitor in gradina de culori deosebite, pana tarziu in toamna.

Spre exemplu, Cupressus macrocarpa 'Goldcrest Wilma' sau in denumirea populara Chiparos Lamaita, este un conifer de o culoare verde-galbui, care poate fi plantat in gradina. Este renumit pentru ca emana la atingere un miros  de lamaie. 

 

Ienuparul este o planta de dimensiuni mai mici, de culoare verde intens si este o planta iubita pentru parfumul pe care il emana. Aceasta planta se poate cultiva in ghiveci, pe balcoane sau terase cat si in gradina.  Se dezvolta in locurile insorite, mai ales daca udarea se face moderat.

 

Gama de produse este insa mult mai larga, avand totodata si ghivece, ingrasamant fertilizant, pamant/substrat, plante de balcon, de apartament, de terase precum si de gradina.

Astfel ca orice persoana care apreciaza plantele, poate achizitiona de la Sere Flori Mihaiesti orice produs are nevoie, in functie de gusturi.

In plus, echipa din cadrul firmei, si ea iubitoare de flori, poate oferi sfaturi, idei de intretinere, plantare si ingrijire pentru toti cei interesati, astfel ca acestea sa reziste cat mai mult pentru a infrumuseta orice spatiu.

 

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul oficial www.sereflorimihaiesti.ro.

 

Date de contact:

contact@sereflorimihaiesti.ro

0720036170

Sat Mihaiesti 185 , comuna Sinpaul judetul Cluj, Cluj-Napoca