Pana pe 22 mai, la Editura Amaltea ai carti de top la pret de top!



Promotia insumeaza colectiile Cunoastere&Autoeducare MOTIVATIONAL, Cunoastere si Autoeducare BUSINESS, Mileniul TREI, oferind cititorilor posibilitatea de a se dezvolta atat in plan profesional cat si in relatiile personale si de a lua contact cu autori si carti bestsellere New York Times.

     Cartile dezbat, fiecare in parte, toate aspecte cu care un individ se
confrunta in societatea actuala, contribuind la cunoasterea practica de sine si argumentand prin sfaturi provenite din experiente exceptionale de viata.

      John C. Maxwell, Larry King, Bill Gates, Jack Canfield, Mark V. Hansen, Loretta LaRoche s.a., nume binecunoscute in domeniile pe care practic le-au definit, au comasat intelepciunea si experienta de viata acumulata in carti, structurate astfel incat sa aiba un impact practic. Impactul acesta este observabil in dezvoltarea relatiilor  personale cu cei din jur, in gestionarea  calitatilor  si slabiciunilor si deasemeni, la demararea/ mentinerea unei afaceri intr-un ritm alert.

     Cartile de dezvoltare personala ajuta la deschiderea de noi perspective, oferind  informatii si sfaturi care ne ajuta sa cunoastem si sa evoluam, sa devenim persoane cu influenta, sa rezistam tehnicilor de manipulare, sau sa atigem culmile succesului.



 

reducere promotie carte editura autodezvoltare