Padforce.ro - castile tale pot fi readuse la viata!

Castile sunt printre cele mai iubite accesorii pe care le folosesc generatiile de millennials si Z. Muzica este cea care ne vindeca, ne ofera o dispozitie buna, ne ajuta sa uitam de ganduri negative sau sa trecem mai usor peste dureri. Iar castile sunt cele ce ne deconecteaza de la lumea exterioara, oferindu-ne o bula a noastra unde suntem acompaniati doar de sunetul muzicii. Uneori chiar nu ai chef sa vorbesti cu nimeni, moment in care castile devin aliatul tau si te retragi in propria ta lume ca sa te reechilibrezi psiho-emotional.

 

Probabil viata ar fi foarte trista fara ele, fiindca iti ofera intimitatea de a asculta melodiile preferate sau emisiuni, sa te uiti la filmele favorite fara sa deranjezi pe nimeni. Dar, evident ca dupa un anumit timp orice se uzeaza, in special castile pe care le folosesti zilnic. De aceea a aparut PadForce, un concept nou pe piata din Romania, locul unde gasesti o varietate de piese de schimb pentru casti.

 

Ce piese de schimb poti gasi la PadForce

 

PadForce dispune de piese de schimb de calitate superioara compatibile pentru casti de la branduri precum SkullCandy, Bose, Beats by Dr. Dre, Razer, Logitech, Sony, AKG, Apple si multe altele. Poti gasi aici bureti si benzi de casti, dar si dopuri pentru castile de tip in-ear. De asemenea, poti gasi chiar si cabluri audio cu sau fara microfon pentru conectarea castilor la telefon sau laptop.

 

Pentru cei ce au telefoane iPhone aici regasesc chiar si huse moderne si utile, ce dispun de inele metalice. Aceste huse sunt elegante, aduc un volum minim telefonului, dar il protejeaza de socuri si zgarieturi. Siliconul este de inalta calitate si dispune de strat antiamprente nano, protejandu-l in acelasi timp si de pete de apa sau ulei. Inelul de pe spatele husei poate fi folosit ca suport atunci cand vrei sa vizionezi ceva, ori il poti introduce pe deget pentru a te asigura ca nu scapi telefonul. Husa dispune in centrul inelului de un material din metal care este compatibil cu suporturile magnetice utilizate in masina. Desigur nu uita sa utilizezi pentru iPhone-ul tau si o folie protectoare. La PadForce regasesti folii din sticla securizata ce acopera tot ecranul, avand margini negre ce ofera o transparenta de 99,99%. Desi este securizata, este foarte subtire si ofera confort, atingere placuta si eficienta in utilizarea touchscreen-ului.

 

Descopera si mai multe accesorii esentiale accesand www.padforce.ro.

 

Contact:

0755 144 944

 

comenzi@padforce.ro