OVERHEAT.RO SE LANSEAZA – WEBSITE-UL DE GAMING INTRA OFICIAL PE PIATA DE PROFIL





OVERHEAT.RO SE LANSEAZA – WEBSITE-UL DE GAMING INTRA OFICIAL PE PIATA DE PROFIL

 

Bucuresti, Romania – 27 septembrie 2011 – Site-ul www.overheat.ro, al carui continut este constituit din cele mai importante stiri, review-uri, preview-uri si materiale originale, isi face oficial debutul pe piata. Site-ul a fost construit expres pentru a ingloba cele mai calitative informatii, prezentate intr-un mod original si usor asimilabil, orientat spre cladirea unei comunitati stranse, cu implicare permanenta din ambele sensuri tocmai pentru a apropia cititorii de industria gamingului.

Proiectul in actuala forma este realizat de o echipa tanara, formata din trei pasionati de gaming aflati la varsta studentiei, care si-au dorit enorm sa creeze o punte de legatura intre comunitatea jucatorilor din Romania si industria de gaming in sine. Devotamentul echipei pentru acest domeniu de interes are drept consecinta furnizarea celor mai pertinente informatii, care sa constituie o baza solida pentru dezvoltarea continua a www.Overheat.ro .

Orientarile Overheat reprezinta fundamentul pe care site-ul isi bazeaza drumul catre succes: excelenta, originalitatea, umorul, profesionalismul, creativitatea, comunicarea, prietenia. Toate aceste coordonate vor asigura continuitatea de care este nevoie pentru ca Overheat sa creasca, sa se dezvolte in permanenta in cea mai buna directie si sa reuseasca ce multe alte site-uri nu au obtinut: o simbioza intre echipa redactoriala si cititorii site-ului.

Overheat nu se bazeaza doar pe o furnizare la timp a celor mai bune informatii din industria gamingului, ci doreste sa depaseasca standardele celor mai multe site-uri de profil mizandu-se pe valorea adaugata adusa de materialele originale (OVERHEAT ORIGINALS), care pot fi prezentate sub forma video review-urilor, podcast-urilor sau chiar a reportajelor de la cele mai semnificative evenimente din gaming la nivel national. Mai mult, exista in fiecare moment preocuparea pentru a include elemente interesante si unice pe site, acestea constituind viitoarele suprize de care vor avea parte cititorii www.Overheat.ro .

 

Despre Overheat

Initiativa participarii in sfera industriei de gaming s-a materializat inca din anul 2006, insa in acea vreme abordarea era diferita: Overheat intra pe piata sub forma de revista online in format PDF, cu aparitie lunara. Insa din motive obiective proiectul a fost reevaluat si redimensionat pana astazi iar de aceasta data Overheat vine intr-un format mai practic pentru profilul actual de utilizator al internetului.



gaming overheat lansare site jocuri