Operatii demonstrative de chirurgie reconstructiva a mainii la Spitalul Medicover

Operatii demonstrative de chirurgie reconstructiva a mainii

 la Spitalul Medicover

 

Bucuresti, 18 iunie 2012

 

Dr. Gabriel Dinu, medic primar Ortopedie – Traumatologie la Spitalul Medicover, a realizat operatii demonstrative de chirurgie reconstructiva a mainii, cu participarea Dr. Patrick Houvet, membru al Institutului Francez de Chirurgie a Mainii.

 

 

Interventiile s-au transmis in direct din sala de operatii a Spitalului Medicover din str. Pechea nr. 8, sector 1, Bucuresti.
De asemenea, Dr Patrick Houvet a sustinut un training avand ca tema “Noi metode de interventie in chirurgia reconstructiva a mainii” medicilor specialisti precum si medicilor rezidenti care isi doresc sa se specializeze in chirurgia mainii. “ Ma aflu pentru prima oara intr-un spital privat din Romania datorita colaborarii excelente cu Dr. Gabriel Dinu si pot sa va spun ca sunt impresionat de dotarile si aparatura performanta din Spitalul Medicover. Ma bucur ca exista un interes deosebit al medicilor tineri de a se specializa in acest tip de interventii specifice, in prezent un segment de nisa in Romania”.

 

 

Dr. Patrick Houvet este membru al Institutului Francez de Chirurgie a Mainii si din 1997 face parte din echipa de 12 medici condusa de Dr. Philippe Saffar. Dr. Houvet este specializat in chirurgia reconstructiva a mainii, articulatiilor si nervilor periferici si este membru al Collège des Chirurgiens Orthopédistes et Traumatologues Français, Societé Française de Chirurgie Orthopédique et Traumatologique (SOFCOT), Société Française de Chirurgie de la Main (SFCM-GEM), American Society for Surgery of the Hand (ASSH), American Association for Hand Surgery (AAHS), American Society for Peripheral nerve (ASPN), American Academy for Orthopaedic Surgery (AAOS).

 

 


Despre Medicover Romania

Grupul Medicover este de peste 15 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 6,000 de companii si jumatate de milion de oameni beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in Polonia, Romania, Ungaria, Germania, Moldova, Belarus, Ucraina si Turcia.

Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, este atat furnizor de servicii medicale, cat si asigurator de sanatate, oferind toata gama de servicii medicale prin clinici, spitale, abonamente de sanatate si asigurari de sanatate.

In Romania, Medicover ofera servicii medicale la standarde europene prin cele 11 clinici din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, prin centrele de excelenta si prin reteaua de parteneri Medicover, formata din peste 200 de furnizori externi din toata tara.

In Spitalul Medicover din Bucuresti pacientii au acces la diagnostic si tratament avansat, o echipa dedicata de medici si asistente, echipamente medicale de ultima generatie si confort asigurat pe toata durata internarii. Spitalul Medicover este singurul spital complet integrat vertical din Romania, dispus pe 7 niveluri si cu o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator cu trei sali de operatie si doua sali de nastere, dotat cu aparatura medicala de ultima ora, poate gestiona interventii din toate specialitatile chirurgicale.


Persoana de contact: Sabina Pometcu – PR Executive; e-mail: sabina.pometcu@medicover.ro

chirurgia mainii Dr. Gabriel Dinu Dr. Patrick Houvet Spitalul Medicover