Centrul Medical Promed System Targoviste, inca un pas spre excelenta in medicina



Targoviste, martie 2013  - Cel mai bine cotat centru medical din Targoviste, Promed System,  devine, la inceputul anului 2013 si cea mai dotata clinica medicala, ce reuseste cu succes sa vina in ajutorul tuturor pacientilor. Astfel, Centrul Medical Promed System Targoviste beneficiaza de aparatura complexa, de ultima generatie pentru toate departamentele de investigatii medicale pe care le detine.

Unul dintre cele mai importante segmente de medicina este cel de imagistica, dotat cu aparat Computer Tomograf (CT) multislice performant Somatom Emotion 16 Excel Edition, echipament ce folosește razele X pentru a crea imagini detaliate ale organelor si tesuturilor.

Tehnica folosita cu ajutorul Computerului Tomograf este un real beneficiu in investigarea amanuntita a organismului uman si identificarea posibilelor afectiuni la nivelul creierului, plamanilor, ficatului, pancreasului, splinei, rinichilor, glandelor suprarenale, vezicii urinare sau oaselor, precum si  vaselor de sange si intestinelor.

De asemenea, Centrul Medical Promed System Targoviste le faciliteaza tuturor pacientilor sai de pe raza judetelor Dambovita, Ilfov sau chiar Bucuresti accesul la seturi complete de investigatii in cadrul departamentului de imagistica si prin  echipamentul performant de Rezonanta Magnetica Nucleara (RMN) – Magnetom Essenza 1.5T Siemens.

Imagistica prin Rezonanta Magnetica (IRM) este o tehnica avansata, noninvaziva si neiradianta (nu foloseste raze X), ce foloseste un camp magnetic puternic si unde de radiofrecventa pentru a crea imagini uimitoare ale structurilor corpului uman. Prin RMN pot fi investigate toate organele, prin metoda de electie in afectiunile sistemului nervos (creier si maduva spinarii), genitale si musculoscheletale.

 Cele doua aparate extrem de complete si moderne asigura efectuarea in conditii de maxima siguranta si profesionalism investigatiile solicitate de pacienti. Toate acestea sunt atent monitorizate si interpretate de o echipa de medici supraspecializati (recunoscuþi pentru calificãrile ºi pentru reuºitele lor, atat în Bucureºti, cat ºi la nivel internaþional), care garanteaza, prin experienta, profesionalism si seriozitate rezultatele corecte ale analizelor efectuate in cadrul Centrului Medical Promed System Targoviste.

“Si in 2013, continuam cu succes programul pentru seniorii nostri!”

Pentru ca respectam sanatatea celor din jurul nostru si pentru ca ne dorim sa ii avem aproape, continuam programul dedicat pensionarilor, prin care le oferim o reducere consistenta, de 50% pentru investigatiile de tip RMN si CT efectuate in cadrul Centrului Medical Promed System Targoviste. Lansat de aproape un an, prin acest program au fost realizate peste 300 de RMN-uri la pacienti pensionari care au apelat la aceste servicii. Datorita impactului deosebit pe care l-a avut acest program, vom continua si in anul 2013 sa venim in ajutorul pacientilor nostri prin seturi complete de analize si investigatii cu aparatura de ultima generatie, atent supervizate de cei mai cunoscuti medici din Bucuresti si din Targoviste.

Investitia masiva de peste 1.000.000 de euro dedicata dotarilor complete ale centrului de imagistica, conditiile excelente si expertiza medicilor valideaza rezultatele pe care Centrul Medical Promed System Targoviste le face cunoscute in fiecare zi.

 

Centrul Medical Promed System

Centrul Medical Promed System din Targoviște  face parte din rețeaua  de clinici cu același nume,  alãturi de  Clinica de medicinã materno-fetala din Bucuresti (una dintre cele mai prestigioase clinici specializate în medicina materno-fetale si infertilitate din țara) si de spitalul  situat în Bucuresti,  aflat in stadiul de amenajare.

Recunoscut atat la nivel local, cat si naþional pentru profesionalismul medical, caliatea serviciilor si dotarea de ultima generaþie, Centrul Medical Promed System a reusit, în cei 15 ani de existenþa, castigarea poziþiei de lider pe piața serviciilor medicale prestate, precum si echipei de medici ultraspecializaþi din domeniu (atestate, certificari, cursuri de pregatire sustinute în afara tarii, participarea la numeroase congrese medicale internationale). Marturia autentica a acestui fapt este data de numarul impresionant de pacienti tratati, de importanta cazuisticii sau de gradul ridicat de satisfactie a pacientilor.

promed system rmn ct targoviste servicii medicale