Onixstudio isi mareste echipa - avantajele de care se bucura un model de videochat

Despre videochat se pot spune multe chiar daca pentru multe persoane tainele acestui job stau inca sub semnul incertitudinii. Multe dintre aceste incertitudini tin de cat de legal este acest job. Trebuie mentionat ca totul se desfasoara in termeni complet legali, se platesc toate darile aferente statului, iar modele lucreaza doar pe baza contractului intocmit. Desigur este valabil in cazul studiourilor care isi respecta modelele, asa cum este OnixStudio.ro.

Pentru cele interesate sa aplice pentru un interviu de angajare studio videochat Mures, Onixstudio.ro este solutia. Cu peste 10 ani de experienta, acest studio isi propune sa ajute doritoarele sa experimenteze lucruri noi, sa tinda spre un apogeu nestiut. Totodata, pe plan financiar, modelele se bucura de venituri substantiale.

Cateva aspecte ce tin de munca modelelor de videochat

In cele ce urmeaza cele interesate vor afla cateva detalii din spatele scenei, despre ce implica munca modelelor. In primul rand, totul se desfasoara extrem de simplu. Se poate face usor asocierea videochatului cu banalele conversatii pe Skype, Viber, Whatsapp, mai pe scurt, cu video-call-urile. Totul tine de comunicare - modelele vor cunoaste oameni noi in mediul virtual, vor comunica cu astia pe diferite teme, iar cu aceasta ocazie vor invata lucruri ce, cu siguranta, le vor fi de folos.

In al doilea rand, nu totul este despre nuditate. La Onixstudio.ro modelele pot alege pe cea platforma vor sa lucreze - cea adult sau ce non-adult. Avand in vedere ca aceastea sunt blocate in Romania, le va fi mult mai usor sa scape de emotii si inhibitii.

Cerintele de angajare ca model de videochat

Pe scurt, cerintele sunt usor de indeplinit. In primul rand, totul tine de vointa, determinare si dorinta de a deveni independente din punct de vedere financiar.

Seriozitatea si increderea in sine nu trebuie sa lipseasca. Experienta nu reprezinta un avantaj deoarece la Onixstudio.ro colectivul este unit. Cele fara experienta vor beneficia de intreg suportul si cele mai bune sfaturi pentru a avea succes in acest domeniu.

Un avantaj si totodata o cerinta sunt cunostintele minime de limba engleza sau franceza, germana, olandeza. Avand in vedere ca se va lua contact cu solicitanti de alte nationalitati, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala este necesara.

Avantajele de care beneficiaza modelele de la Onixstudio

Intr-o alta ordine de idei, programul este unul flexibil, iar modele ce merg la scoala, facultate sau diferite cursuri si-l pot organiza in functie de ture. Totodata, se beneficiaza de training oferit de persoane cu experinta, pentru ca timpul de acomodare sa fie unul scurt si mai profitabil.

Salariul este unul atractiv, acesta se face zilnic in prima saptamana pentru a spori acomodarea. Ulterior fiecare isi alege modul de plata - saptamanal, la doua saptamani sau lunar. Acesta este cuprins intre 700$ si 10.000$, in functie de realizarile fiecareia. Totodata, se beneficiaza de bonusuri cu ocazia sarbatorilor legale si de asemenea bonusuri de Craciun, Paste si zile de nastere.

Exista si bonusul de recomandare - 200$ pentru fiecare prietena adusa in cadrul echipei.

Pentru a putea intelege fiecare in amanunt ce propune munca de model de videochat, dar si avantajele complete aferente, https://onixstudio.ro/ sta la dispozitia oricui. Avantajele sunt numeroase si se vor simti doar atunci cand se va crea acel loc in echipa pentru fiecare.

onixstudio.ro